Mood smiley:

Rönne
Var på tävling idag och det är nog första gången som jag åker därifrån för att det är så jäkla segt. Jag har tänkt det flera gånger men jag har inte gjort det mer typ i Danmark där man har fler starter per dag. Jag sprang agilityklass med Ozzy och vi diskade oss tyvärr. Mitt fel, det var i en tråckla situation där jag tappade balansen något och tar ett steg framåt när Ozzy vänder runt och då hoppar han givetvis hindret baklänges. Det var förövrigt två small hundar som kom runt banan. Efter large som jag förstås ville titta på gick jag ut på promenad med mina hundar, då skulle de bygga om banan till hopp 2. Jag var ute i drygt en timme och tänkte att det nog var lite bråttom tillbaka. Möter en kompis i skogen som talade om att de precis släppt på för banvandring, de hade alltså byggt bana i drygt 1 timme . Okej för att man inte behöver stressa på en liten tävling men det är inte heller roligt när det blir åt andra hållet.

Jag ville hem till mina föräldrar för jag ville att pappa skulle kolla på Tux. Med tanke på att de skulle köra igenom klass 2 med 3 banvandringar kvar samt bygga om banan till klass 3 innan jag skulle få köra så insåg att det säkerligen blev ett par timmars väntan till. *suck* Där fick jag nog och körde mot Hörby istället.


Söta boxern Ozzy..

Tux
Tux är pigg och glad, tämligen obekymrad. Pappa klämde på Tux tå och kunde först inte hitta något ont. Det är inget allmänt ont och det sitter på ‘konstigt’ ställe eller hur man nu skall säga. Man måste nämligen böja eller sluta hela tassen och det är ju inget hunden gör så ofta. Men han har forsatt och rejält ont just på detta specifika ställe. Pappa tyckte gott jag skulle röntga honom för det kan vara en fraktur eller fissur om jag otur. Man brukar inte göra så mkt åt frakturer i tårna utan de för självläka om det inte är något specifikt. Det är lång konvalecens på frakturer (5-6 veckor), tyvärr, och sådant fall ryker nog både landslagsuttagning och SM.

Det kan givetvis vara något annat såsom en kraftig stukning, vilket fall har det med största sannolikhet kommit genom att han har fastnat med tån på något sätt och slitit loss den. Inget kul är det vilket fall. Det är väl inte helt lätt att få tid för röntgen nu heller eftersom det är helg.

Ja, det är mitt liv i ett nötskal.

Hundkoll
Ja, då glimtade vi förbi lite i bakgrunden. Hihi.. Programmet vet jag inte vad jag skall säga om, tror att folk kommer gnälla på både ditten och datten, det gör nog folk oavsett. Jag fick ingen riktig uppfattning om programmet men skall fortsätta att titta, det var lite hoppigt. Emelie var förstås bäst av experterna. Höll inte med Birgitta B i vad hon sa både de faktum att man inte kan jobba heltid och att små hundar generellt behöver mindre motion. Lite högre standard kan man nog kräva av en expert.


Tux fick nöja sig med att bada idag..

Ett svar

 1. eva marie:
  håller tumarna att det inte är så allvarligt …
  Anna:
  Tack! Ja det är oerhört roligt att Ila har börjat kuta igen, efter kraschen i kombinationen. Det är så tråkigt när hundarna råkar ut för något och blir hämmade.
  Emelie:
  Tackar för berömmet och hälsar till duktiga pojkarna! De var jättefina! Hoppas att du fått en tid till röntgen!
  Namn:
  Vad tråkigt med Tux!
  Kul att se er i aktion på TV=)
  Åsa:
  Hej!

  Tänker på dig o Tyx (o Ozzy) hoppas han blir bra.
  Reneth:
  Nedrans så trist med Tux. håller tummar att det inte är ngt riktigt dumt han råkat ut för. Såg dig och Ozzy på Hundkoll. Det var roligt att känna igen folket där. Bänkade mig i god tid. ….
  Catrin o Härja:
  Nu har även jag sett inslaget via “burken” Vad duktiga ni är både DU o båda vovvarna- superhärligt slalom med Tuxen- hoppas han kryar på er o att er otur vänder snart med skador o dyl….Håller en extra tumme o tass för snabbt tillfrisknande!
  Mette:
  Ja, POD TV är inte dumt det när man bor långt borta. Tack för de snälla orden.
  Martina:
  Bra reklam ni gjorde för agility, så kul att se två riktigt duktiga klass 3 hundar i large respektive small i reportaget, snygg insats

  Håller tummarna för att Tux ska bli bra snabbt.
  Mari:
  Jätteläckert att se er i tv. Ni var sååå duktiga, alla tre. Och Tuxen ser inte ut att lida sådär jättemycket på bilden här bredvid direkt. Hoppas att tån blir bra snabbt.
  Jenny:
  Jag reagerade oxå på det där med heltid och hund samt att små hundar generellt behöver mindre motion.

  Jag satt bara och drömde om att Bus nånsin ska kunna göra ett “Tuxslalom”… sååå snyggt =)
  Mija:
  T o m mina svärföräldrar tyckte att Tux var lysande…

  Håller f ö med föregående talare. Emelie var den bästa experten – vad dribblade de andra om?

  Tänk om man kunde springa ut alla spermier t ex… Då skulle få bli oönskat gravida.

  Lycka till med Tuxen! *håller tummarna*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.