Tråkigheter, igen. Tux har gjort sig illa. Han har ont i sin vänstra baktass, närmare bestämt i den innersta tån. Vet inte vad som har hänt, han är inte halt men om man sluter tassen så skriker han. Åt andra hållet, dvs det hållet som de belastar i när de går verkar det inte göra ont. Det är väl därför han rör sig obehindrat. Vet som sagt inte vad som har hänt men att det med största sannolikhet hände i onsdags på agilityträning. Trodde först att det var klon som hade gått sönder men det är det inte. Jag antar just nu att det är en stukning av tån så han får vila. Går det inte över så får jag väl röntga.

Jag känner mig jätteledsen och nedstämd. Jag har knappt kommit igång med träning och tävling förrän detta händer. Så tröttsamt. Jag har bara inget flyt alls. Tux och jag skulle verkligen behöva träna och tävla för att hitta formen och dessutom få färdigt starterna. Jag åker väl vilket fall med Ozzy till Rönne imorgon.

Ett svar

 1. Maria D:
  Så tråkigt. Men se det från den ljusa sidan. Du märkte det innan han slog upp det mer.
  Pia:
  Så synd..hoppas han blir frisk fort !!
  Jeanette&Julius:
  Hoppas verkligen han kommer krya på sig snabbt! Lycka till me “lille O” imorgon…
  Caroline:
  Stackars Tuxen, hoppas att han kryar på sig!
  Ida, Ally o Odin:
  Hej Mette! Hoppas att allt ordnar sig till det bästa med Tux. Jag har skaffat en hemsida och användt mig av två av dina bilder, hoppas det är okej. Titta gärna in för att se att allt är okej.
  Petra:
  Kul att se er på TV!!! 🙂
  eva matrie…:
  åh vad tråkigt att höra… men det var kul att se er på tv härliga kf!
  Nina:
  Håller med, kul att se! Såg väldigt fint ut

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.