Nu är jag tillbaka från Richmond, London. Hemma och vänder, det känns inte så kul. Hade verkligen kunnat vara hemma och slappa i helgen. Ingen rast, ingen ro här inte. Nu är det slut på gratis mat, gratis sprit och allmänt chitchattande på arbetstid. Vojne vad jag har käkat i en veckas tid…så mycket för den dieten. Hotellfrukost, tre rätters lunch, 3 rätters middag och öl, GTs på löpande band….tänker inte ens titta åt vågen det närmaste kvartalet tror jag. Richmond var väldigt flott och där fanns flera riktigt stora parker med hjortar och superba promenadområden. Jag hade aldrig stått ut i London och om jag nu skulle tvingas bo där så skulle jag ändå inte ha råd att på i ett sådant område…posh, posh. Flyget blev en timme försenat på grund av vindarna här nere igår och dessutom var bagaget försenat så det blev sent hem. Jag är mör..

Första dagen minns jag inget av alls, satt bara och tänkte på Susan-kursen och hur jag skall lägga upp min träning framöver. Väldigt synd att jag inte har kunnat träna något i veckan alls. Hade verkligen velat kommit en bit med mina starter och crate games. Susan rekommenderade att köra flygande start med Tux tills starterna sitter som de skall så att jag inte förstör det jobb jag lägger ned med starterna genom att utföra dom på tävling innan de sitter på träning. Jag har aldrig kört en flygande start med Tux och jag känner mig måttligt förtjust, bara blotta tanken känns jobbig. Finns det ett loophole någonstans?

Piff och Puff har varit hos min mor och far. Grannens ena tik löpte, suck, så är det varje gång jag behöver hjälp. Ozzy försökte ställa upp med sina tjänster när han var över fast han är rätt lugn ändå. Tiken var nog lite besviken för någon dag hade hon lagt sig ned för att det skulle gå bättre men det hjälpte inte. Tux var så duktig och brydde sig inte. Han lekte med pappas vorsteh Greta. Hon har fint skägg man kan dra i och så leker hon sådana där ruffa lekar som går ut på att man springer och tacklas allt vad man kan. Det är skoj enligt Tux.

I helgen är det Kalmar och Öland, vi är otränade och jag är fet så det får gå som det går. Men efter denna helgen så skall jag vilket fall vara hemma ett längre tag och det skall bli så skönt! Då skall det tränas, tränas och åter tränas. Ser verkligen fram emot all träning, det är dessutom skoj att det är en hel del jag kan fixa med här hemma.

Drifter är fan jordens löjligaste ord! Gah, när folk börjar prata om att deras hundar har sådana drifter så de kan inte träna på ett visst sätt så kommer fröken überbitch fram i mig. Ursäkta, men nu gick ridån ned, du har gjort bort dig är allt jag vill säga. Punkt ett vad är drift, motivation? Punkt två, är drift något unikt för just din hund? Upplysningsvis, finns det säkerligen massor av hundar som har mycket mer ‘drift’ än din hund och som gör allt djävligt mycket bättre än din hund utan att den som tränar måste göra det med hugg och slag. Drift är jordens mest patetiska ursäkt.

Enbart en av tre människor på vår planet har rent dricksvatten varje dag!

Ett svar

 1. Mija:
  Jag körde “flygande” med Råttan ett tag fast det började ändå med sitt… På så vis kunde jag se till att hon satt ordenligt… Jag lämnade henne inte.
  Mija:
  Taskig rubrik förresten…
  Mija:
  följdfråga i min blogg…
  Pia:
  Lycka till i helgen!!! Håller tummarna
  Mija:
  Jag igen… Väntar på rapport! Och att du ska kolla på ännu fler frågor i min blogg (22:a)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.