Idag har vi blivit filmade av SVT för Hundkoll. Det gick okej, vi tjuvstartade en gång men sen fick vi upp filmvanan *s*. Rent agilitymässigt upptäckte jag att Tux och jag har lite problem i threadles, upptäckte. Det var två threadle-situationer på banan som vi skulle springa och Tux är lite ovillig att hoppa tillbaka. Tror det beror på två saker, jag har belönat upp kom till matte väldigt väl samt att jag bråkade med honom i en threadle-liknande situation då han försökte springa under (han tyckte om jag vänder tight, tight så blir det bra, inte så viktigt att ge mig själv utrymme att hoppa). Nu kommer han snyggt och prydligt mot mig men har noll sug på andra hindret. Eftersom han inte suger på det så taxerar han inte heller och då skråar han nästan över hindret vilket kan få till följd att han river. Aja, skall försöka förstärka upp det lite ikväll.

Tillbaka till filmningen. Mina hundar är ju kameravana så de brydde sig inte nämnvärt. Tux stannade lite tidigt på vippen en gång när kameramannen stod nästan inne i hindret, helt ok tycker jag. Ozzy han brydde sig inte alls, det är undan eller väck nu springer jag agility och lite bråte ivägen är inget man skall bry sig om. Givetvis noterade TV-folket hans vackra hoppstil…

Jeanette med Julius var oxå med och sen tror jag även Emelie gjorde lite moooves med sina doggar. Tyvärr missade jag dessa stjärnor då jag var tvungen att åka hem och sitta i möte med jobbet. Kollegorna tyckte för den delen att det var himla spännande och hoppades att de skulle få se mig eller hundarna i TV. Jag vet inte om jag vågar titta!

Tux fick även träffa eller åtminstone titta på Jeanettes nya stjärnskott Tara. Hon var lite blyger så Tux fick hålla sig lite på avstånd men det gick bra. Han är okej så, fast han är så intensiv med dom han känner så är han himla schysst med blyga hundar och tränger sig inte på.

De skall även filma nere på Gåsahoppet. Det skall verkligen bli spännande att se vad det blir av detta. Värsta agilityboomen i hundsverige kanske? Jag kan nog tänka mig att det kan ge ökat intresse för agility, fler som får upp ögonen för vad de kan göra med sina hundar. Skoj, skoj…

Skall nog försöka träna lite kort ikväll oxå, måste nog fila lite på dom dära threadleserna som har blivit bisarra.

Ett svar

 1. Pia:
  Va roligt!!!!
  Det ska bli jättekul att se!!
  Martina:
  Han är för go Ozzy, fotomodellen och filmstjärnan

  Ska sitta klistrad framför tv:n och titta.
  eva marie:
  kul ! behövs fler hundprogram m vettig inriktning!
  Maria:
  Spännande! När skall programmet sändas?
  Nina:
  Häftigt! Så, när ska vi sitta bänkade framför tv:n? D v s, när sänds programmet??
  Emelie:
  Tack för idag! Tuxen kommer att vara med i det allra första programmet och serien börjar sändas den 29/4 på svt 1.
  Jeanette&Julius:
  Tack Tux för socialträningen med lilla “Superbitchen” Tara idag
  Caroline:
  Glad Påsk

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.