Jag har sett fullt av tussilago idag – de måste vara vår!

Vad har vi pysslat med sedan i torsdags då?
Först och främst, tack för all support. Tux har varit olidligt pigg och sprungit som han har eld i röva..

I fredags blev det promenader, en sådan innehållandes cirkelträning. Det är inte så dumt det där med cirkelträning känner jag. Nyttigt för fläsket och även bra för Tux. Hans flamsar gärna när han tycker att det
lite svårt, höger sida är svår för honom.

I lördags lyste flitens lampa över mig och jag tog först långpromenad med hundarna. Sedan stor städade jag huset. Därefter åkte jag till klubben och tränade lydnad. Det gick väl lite halvdant. Tux var väldigt fixerad vid konerna, det kändes som han ville kolla mycket på dom och tänka på dom. Magiskt med koner tydligen. Konerna har inte varit framme på ett tag så det kanske var det. Tyvärr fick han något totalt hjärnsläpp vid vittringsapporteringen. Nosen var inte i närheten av att kopplas på och det är faktiskt ovanligt. Den enda
förklaring jag har är att jag placerade om rutan precis innan och han inte riktigt kunde släppa den. Skall
göra en vittring här hemma imorgon på lunchen och se. Robert kom förbi och han fotade oss lite, några av bilderna ligger på fotosidan: http://photo.orcafat.com/10mars

Idag blev det lite lätt agilityträning med bägge hundarna. Serpentiner, kan ju inte få nog av dom… Kontaktfältshindren kördes igenom dom oxå. Tux gör dom så stensäkert och bra på träning, tänk om jag kunde komma till det läget på tävling som jag är på träning. Det blir dock lätt att man släpper lite tidigt för man är rädd att de inte stanna och vänta på släppkommando och det resulterar att de ställer frågan tidigare nästa och gång och så är osäkerhetsspiralen igång.

Rent generellt har Tux haft enormt mycket spring i benen sedan i torsdags och Ozzy är inte sen att hänga på. I fredagseftermiddag när jag skulle släppa hundarna ute på golfbanan så löpte de amok och försvann som två projektiler. Jag är glad att ingen var där för de var allt annat än lydiga. Tux har varit grymt taggad på träning och nu är det vårt minsta problem annars så det är nästan lite väl bra.

Jag har varit flitig med masserande och stretchandet. I mitt huvud finns det många planer och tankar om hur jag skall lägga upp våra veckor framöver men än så länge är allt inte klart.

Landslaget…
I torsdags bestämde jag mig för att jag skall söka till landslaget med bägge hundarna. Jag har tvekat väldigt mycket tidigare men när vi åkte tillbaka från Freddy så kände jag bara att man vet inte när man har chansen och att man bör passa på när man har den. Sagt och gjort så har jag fixat alla papper i helgen och nu ligger de i ett kuvert som skall skickas. Orsaken till att jag har tvekat är kort och gott att jag inte tycker vi är bra nog. Fast det är väl det man har uttagningstävlingar till så det är kanske inte upp till mig att avgöra.

Ett svar

 1. Catrin o Härja:
  Lyckatill o klart att du är bra nog- Hallå Mette- kanske du skulle komma över hit o jag kan ge dig en lite självförtroende injektioner- ibland slår det lite över här o skulle nog vara bra att dela med sig av den biten- O som sagt detär ju utagningstävlingar så ….det är bara ge sig i kast o försöka!! Heja! Håller tummarna för er-
  Emelie:
  HURRA!!!!! Landslagsansökning! Och du har helt rätt – det är det uttagningstävlingarn a är till för – så det där med bra nog eller inte kan du bara släppa!!!!!! Oj, vad jag blev glad så här en måndag!!!!
  Maria & Smack:
  Vad spännande med ansökan – Då håller Vi tummarna hårt för Er!
  Anna:
  Lycka till! Jag ska också söka Fast bara med Ila, lite realistisk får man vara… 😉 (Boris är låååångsam)
  Barbro & Salza:
  Vi vill också ha tussilago här nu
  Lycka till med landslagsansökningar na!
  Jenny:
  Se till att skicka iväg de där landslagsansökningar na nu oxå!! =) Klart ni är bra nog!!
  Reneth:
  Roligt att ni söker till landslaget. Oh vad härligt att ni har tussilago hos er
  Åsa:
  Härligt med vår…..!

  Jag tror minsann att Robert får träna hund oftare, tycker han ser lite klen ut i kampen med Tux

  Klart ni ska söka till landslaget!!!
  Mette:
  Haha, du har mer rätt än vad man kan tro, Åsa. Robert gnällde, det gör ont i händerna och jäklar vad stark han är….
  Åsa:
  ha, ha…okej… Tanken slog mig annars att Tux kanske försöker träna nosdutt med Robert… givetvis emd kamp som belöning!
  Pia:
  Häftigt! Med landslagsanmälan menar jag.. Hoppas nu det blir ordning på Kruxet så att ni får chansen!
  Martina:
  Helt rätt, vem vet vad som händer nästa år.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.