Fortsatt dunderförkyld…detta är nog det förkyldaste jag har varit på flera år. Total sparlåga igår och dessvärre så blir det nog samma sak idag. Förkylt….

Vad är det med shopping som är så förträffligt? Alltså jag hatar att gå på stan och slöshoppa, jag går bara ut och shoppar när jag vet vad jag skall ha. Ändå, måste jag erkänna att det är så skoj att köpa saker, meningslösa saker. För någon vecka sedan så sålde jag 23 cd-böcker på blocket och nu i veckan har jag sålt ett objektiv. Sen har jag fått betalt för bilder på diverse håll så det känns som pengarna bara flödar in. Oj, oj pengarna hinner knappt vända innan jag har köpt nya prylar, det är som om det brinner i knutarna. Om jag inte handlar dom nu så kanske dom tar slut eller så går pengarna bara upp i rök, bråttom, bråttom. Tänk att det kan kännas så bra att sätta sprätt på pengar…man är allt en simpel varelse  helt enkelt.

Fast jag har inte köpt något än, jag bara planerar vad jag skall köpa. Märkligt nog ger till och med det tillfredställelse. Det är mycket räknande och kalkylerande så budgeten går i lås, fast det gör den ju aldrig. Finns alltid för mycket kul att köpa, för mycket kul att göra och för lite pengar…

Vilket fall som helst så ser det ut som om jag äntligen skall kunna köpa ett objektiv som jag har suktat efter i månader.

I förra veckan fick jag beställning på en bild som skulle vara 70×100 cm. Jag har inte skickat efter någon så stor bild tidigare. Det var lite nervöst, vill ju att kvaliteten skall vara bra. Idag kom bilden och den var helt okej, med guuuuud vad stor den var. Bilden som ligger i ramen är 30×40 cm och det tycker jag är rätt stort.  En sådan kanske man skulle ha på väggen? Jag vet inte riktigt på vad eller på vem…

Ett svar

 1. Maria & Co:
  Jag har äntligen börjat bli bättre, krya på Dig.
  Martina:
  Coolt med en så stor bild, som sagt gäller bara att bestämma sig för vilken bild man vill ha en förstoring på, finns ju så många fina på ozzy.se
  Sandra & Thyra:
  Mamma fick en bild på henne tillsammans med alla hundarna i 70 x 100 cm i födelsedagspresent.. . och det var verkligen stort

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.