Jag visste att det skulle bli så, veterinären är insnöad och kan inte komma till kliniken. Ovanpå detta så har de ingen ny tid till oss. Jag kan ju få någon annan vet där men det är jag inte så intresserad av, det är liksom ingen mening att någon allmänpraktiserande tittar på honom. Dåligt att de inte hade tänkt över hur de skulle göra för nu kan jag inte få ny tid på ett par veckor om jag skall ha den veterinären. I Helsingborg kan jag tidigast få tid den 14 mars!! Jag vet faktiskt inte riktigt hur jag skall göra. Så här var aldrig när man hade häst, kan aldrig minnas att jag har väntat så länge för röntgen. Fast då använde jag förstås aldrig Helsingborg eller Malmö…

Tux ser hur fräsch ut som helst, inga reaktioner what so ever. Jag är lite böjd att sätta igång honom i nästa vecka. Jag skall hem till mina föräldrar i helgen så pappa får väl böja igenom honom och se om han hittar några reaktioner.

Gah, vad jag känner mig irriterad över att Malmö Djursjukhus bara typ lämnade en där, inte en tanke på att försöka ordna en ny tid så fort som möjligt. Riktigt dålig stil.

Ett svar

 1. Emelie:
  Ta tiden i Hbg i alla fall (är det Danielsson??) så att du har en! Håller helt om att det är för tråkigt, Gaia och jag fick också vänta i evigheter!
  Mette:
  Tror faktiskt inte det. Om han blir halt igen så kommer jag ta en annan vet. Gillar inte Hbg så jag undviker helst det stället.
  Emelie:
  Ok. Se om du kan få tid så snart som möjligt hos någon du trivs med, så kan du ju själv avboka om allting verkar ok. Skönt med pappa vet också!
  Åsa:
  Jag kan rekomendera Freddie Wegelius på Hund & Katt Hälsan i Kållered när det gäller hältor!
  Mette:
  Jo, det blir nog så om han blir halt igen! Tror dessutom att Freddy är en gammal elev till min pappa som var lärare på vet.högskolan. Skall kolla i helgen om han kommer ihåg honom..vilket fall så är det roligare..
  Pia:
  Typiskt, att stormen skulle komma just nu då.
  Förhoppningsvis så är han ju ändå frisk. Jag håller tummarna!!
  Tina B:
  Din veterinär är inte den enda som är insnöad. Jag har aldrig sett så här mycket snö-vi har enmeters drivor utanför huset. Kommer ingenstans idag! Hoppas Tux blir bra.
  Mari:
  Förstår din frustration. Fy fasen, vad jobbigt. Tur du har din pappa iallafall. Hoppas att Tux är okej nu.
  Maria & Co:
  Så frustrerande, jag hoppas att Tux är bra och att du får sätta igång honom snart
  *håller tummen*
  Reneth:
  Usch så trist att du inte kunde få komma på din utsatta tid. Tjurigt värre. Hörde av kompisar som badar med mig att de fastnat i Malmö i tisdags. Himla oväder ni har haft tydligen. Typiskt att det kommer i vägen för din och Tux rtg
  Petra,Bonnie,Lira:
  Hur är det med Tuxeluxen? Har din pappa kollat honom? Lira skickakrya-på-dig- pussar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.