Det hände något skitäckligt i morse och jag är bara så glad att jag låg och drog mig i sängen. Igår gick jag och hundarna milen i Bokskogen, blev nästan Bockskogen när jag skulle skriva lite snabbt …Sedan var jag bara så sömnig under kvällen att jag låg och slöade framför TVn. Inte var jag så pigg imorse heller utan låg kvar hela 3 snoozar, trots att Tux hoppade jämfota bredvid sängen. Robert gick upp och efter en stund så svingade jag my sexy legs* över sängkanten. Jag satt där en stund och helt plötsligt så var det som om någon sköt ett pistolskott i rummet.

Min första tanke var att Tux hade vält ned något för det händer då och då, han har fortfarande inte riktigt förstått att han inte är i samma storlek som Ozzy. Jag började titta överallt vad det var för något men allt verkade ligga där det skulle och jag hann tänka att det måste ha varit något på Roberts sida så jag reser mig upp för att gå runt och kolla. Då ser jag att det kommer rök ur DVD-spelaren och typ rätt mycket. Robert kom typ in i rummet samma sekund som jag konstaterade vad det var för något som brann och han ryckte sladdarna.

Jag skall inte gnälla om otur känner jag för hade det hänt när vi inte var hemma så hade det börjat brinna. Robert öppnade DVDen där ute och då var den någon liten sak som hade exploderat helt och flera delvis, sladdarna hade smält pga värmen men själva säkringen på DVDspelaren var intakt så den stod och matade ström vilket gör att det nästan garanterat en eldsvåda. Shit säger jag bara!

Jag brukar vara ute på morgonpromenad med hundarna vid den tiden och det var bara någon minut från att Robert var ute så det var verkligen på håret. Tur, tur, tur, hoppas den håller i sig hela, hela veckan.

* Miss Sexy Legs – kanske skulle bli mitt artistnamn? Nu kommer Miss Sexy Legs och Stålmannen in på banan, det låter väl bra? Alltså det är ironiskt om det är någon som oroar sig för att jag har tappat all form av självinsikt…Så här ser mina ben ut, de är av naturen korta och tjocka men sedan har jag även under åren piffat till dom lite. Som ganska ung stack jag in en sax i låret, jag halkade från en stol när jag pratade i telefon och hade en sax i handen. Jag avslutade samtalet med; Ursäkta men jag har stuckit en sax i benet så jag måste gå nu!

När jag var 15 år fick jag moped så att jag skulle kunna ta mig till kompisar lite bättre, vi bodde långt ute på landet. Dock lyckades det inte bättre än att jag blev påkörd av någon knäppgök som skulle köra om mig på fel sida. Höger ben blev fastklämt mellan bilens kofångare och moped. Det blev en gigantisk lårkaka på benet. Nu var mina föräldrar bortresta just denna vecka som det hände så det var ingen som direkt upplyste mig om att jag kanske borde gå till sjukhuset med benet. Det är tydligen så att lårkakor ibland måste tappas på en del av innehållet. Det gjorde jag aldrig vilket innebär att nu har jag en utgjutning i form av en kofångare som mer ser ut som ett ridbyxlår på höger ben.

Ett par år efter det så blev jag sparkad av en häst på vänster lår. Även det lämnade bestående minnen i form av en hästhov i vänster lår. Fast sådana innebär väl tur?

Sen har det faktiskt varit lugnt under flera år tills jag pajjade knäet nu i slutet av januari. Knäet är rätt okej nu men svullnaden har inte lagt sig riktigt. Det ser faktiskt ut som någon har opererat in en pingpongboll ovanför knäet….Undrar just om den har kommit för att stanna?

Ett svar

 1. Martina:
  Shit pomm fritt va läskigt vilken tur att ni var hemma!! Man kanske borde ha en stor huvudströmbrytare vid ytterdörren, med tanke på alla prylar man har hemma?
  Veronica:
  Hehe! Miljoner och miljoner.. Du har vunnit en fotvandring i kina på egen bekostnad! *grattis* Intuition har du i alla fall!! 🙂
  Mette:
  Det började väl bra, synd du la till det där med egen bekostnad…
  Åsa:
  Shit vilken tur!!!¨

  Låter som att du bör vara mer rädd om dina ben Men så länge de sitter kvar o e hela (det e ju inte knät förvisso:S)
  så får man vara nöjd
  Pia:
  Passa på dina Sexy Legs nu så du kan hålla jämna steg med Tux
  Jenny:
  Ojojoj, vilken tur att ni var hemma =)
  Åsa:
  Lycka till imorgon!! Tänker på er!! Många kramar!
  Reneth:
  Tur i oturen att inte hela hemmet brann upp och tänk om hundarna varit själva usch. Sexy Legs är vackra man kan se att de har använts och inte bara suttit med med det ena upplagt över det andra på någon hög barstolMartina:
  Shit pomm fritt va läskigt vilken tur att ni var hemma!! Man kanske borde ha en stor huvudströmbrytare vid ytterdörren, med tanke på alla prylar man har hemma?
  Veronica:
  Hehe! Miljoner och miljoner.. Du har vunnit en fotvandring i kina på egen bekostnad! *grattis* Intuition har du i alla fall!! 🙂
  Mette:
  Det började väl bra, synd du la till det där med egen bekostnad…
  Åsa:
  Shit vilken tur!!!¨

  Låter som att du bör vara mer rädd om dina ben Men så länge de sitter kvar o e hela (det e ju inte knät förvisso:S)
  så får man vara nöjd
  Pia:
  Passa på dina Sexy Legs nu så du kan hålla jämna steg med Tux
  Jenny:
  Ojojoj, vilken tur att ni var hemma =)
  Åsa:
  Lycka till imorgon!! Tänker på er!! Många kramar!
  Reneth:
  Tur i oturen att inte hela hemmet brann upp och tänk om hundarna varit själva usch. Sexy Legs är vackra man kan se att de har använts och inte bara suttit med med det ena upplagt över det andra på någon hög barstol

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.