Jag tänkte att jag skulle skriva något klokt men hur jag än vände och vred på det hela så blev det oklokt.
Så istället så får ni njuta av herr Loppa och Troya…

Klokskapen kanske återkommer när jag har varit ute med hundarna….

Ett svar

 1. Martina:
  När kommer dom kloka orden då? Nu har vi väntat nästan hela dagen
  Maria:
  Fy vad jag ser fram emot att se dig å Ozzy dutt-uppträda . Kanske att det skulle passa sig som ett avsnitt i freestyle numret på Gotland i midsommar? Börjar få lite ångest över mina scenkläder oxå. Det där med burka tror jag alltid går hem i alla väder…
  Petra:
  …eller en väääldigt lång prommis…
  Mette:
  Förståndet har inte kommit tillbaka…Maria, jag skall inte till Gotland. Jag får ta mitt nummer i Fagersta eller nått. Det är helt klart…i huvudet då. Vi har inte börjat träna. Om någon har sett Little Britain så hittade jag väldigt fin inspiration därifrån…Kolla länken i mitt namn…
  Petra:
  Haha!! …ja det är ju såå sjukt roligt! Faktiskt väldigt likt Hipp Hipp tycker jag…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.