Mood smiley:

Ortopeden gav mig uppåttjack så nu är det solsken här på Kritringen.

Var hos en ortoped igår, vi hade någon sjukvårdsgaranti genom jobbet så jag passade på att utnyttja den. Jag brukar verkligen vara kass på sådant nu gav en kollega till mig en spark i baken och iväg kom jag till Lund. Lund har verkar för den delen bytt sådant där hejdå meddelande som de flesta kommuner/städer har när man kör ut ur kommun eller stad. Nu välkomnades man tillbaka till Lunds City..Rätt B, även om jag gillar engelska ord så tyckte jag Lunds City lät löjligt, speciellt för en sådan stad som Lund. Hoppas det enbart var en tillfällig sinnesförrvirring av någon på kommunkontoret.

Ortopeden, sa väl inte supermycket men jag fick en chans att fråga om min tidigare skada i korsband, ledband och minsken. Han kollade även korsbandet som var bra, däremot så kunde minisken vara inflammerad. Jag fick vilket fall något starkare än Panodil som antiinflammatoriskt plus att det skulle minska svullnaden. Nu är det mycket bättre, nu kan man skönja ett knä igen och det gör lite mer lagom ont. Tillräckligt för att hålla lugn men ändå inte så illa som det var innan.

Igår åkte jag till klubben och tränade det man kan träna på 1,5 ben. Lite lydnad med Tux, som rutan och apporteringsdirigering och bägge gick kalasbra. Körde lite stegförflyttningar och ställande som oxå gick okej, var lite jobbigt pga haltandet. Körde även lite inkallning, jag hoppades att tassandet skulle ha försvunnit av sig själv men näää. Sen kom jag på att man kan köra lead-outs så det hann vi med oxå. Tux passade även på att idka sjukgymnastik på genom att trycka till benet som jag har ont i. Jag har svårt att räta ut det men det är ju lätt fixat sa Tux, satan i gatan vad ont det gjorde.

Ozzy, var olydig som fan. Så fort han hade fått sin belöning så stack han för att nosa och pinka. Helt jävla omöjlig är den hunden. Det är 110 % uppmärksamhet eller 110 % ouppmärksamhet. Jag kan skrika honom i örat, ha en smörgåstårta att locka med vad fasiken som helst, han lyssnar bara inte. Sen när jag väl får kontakt med honom så är totalt åt andra hållet. Aldrig mer terrier…..aldrig!!!!! Det som han gjorde rätt bra var att nosdutta. Det var första gången som jag testade på annan ort än vårt träningsrum. Dessutom hade jag boll som belöning. Inte så pjåkigt…..

Fortsatte med duttandet i dag på lunchen. Tyvärr har någon nisse redan snott dutt.com men annars hade jag snott det. Båda hundarna börjar nog kanske förstå vad det går ut på nu. Vi får lite andra ströbeteenden som krafsande och slickande ibland men relativt ofta får vi till fina dutt-serier. Sen kan man ju fråga sig vad jag skall ha det till?

Hade för den delen en skoj arbetsuppgift härom dagen. Jag skulle välja ut 25 byggnader i Malmö som skulle visas i 3D på diverse kartor. Det var lite svårt att dels hitta 25 byggnader men det vara himla skoj. Får se vad de väljer sen…I Japan har de hela städer i 3D till deras navigationssystem…snacka om värdelösa meningslösa saker folk köper, men rätt kul ändå.

Ett svar

 1. Åsa:
  Åh vad bra. Jag hoppas att du snart blir bra och slipper ha ont!

  Martina:
  Kan intyga att den lilla terriern duttade som han inte gjort annat i hela sitt liv. När jag läst här i bloggen här fått intryck av att duttandet var lite sisådär på Ozzy men det var dom verkligen inte igår kan jag berätta, dom såg jättefina ut. Hårt tryck, distinkta och upprepad frekevens. Väldigt impad Han är rätt duktig den lilla terriern när han vill vara med och leka (och inte vandrar iväg i sin egen lilla värld)

  Vad du ska ha dom till? Tja du kan ju alltid använda det som partytrix Fast det förutsätter att det är party med folk som gått Gregkurs om det ska ha avsedd effekt haha.

  Mette:
  Haha, vi får väl ha grillfest här när G kommer hit nästa gång. Så skall jag ha två hundar som står i hackar som hönor i trädgården. Hysteriskt roligt för en nerd…

  Åsa:
  Jag kan fixa en Mette and the chickens show på min fest!! hur lång tid ska vi avsätta

  M:
  Oh, noo Den ENDA i denna familj som hade gillat det är han som man inte vill ha på fest, han som eventuellt skulle kunna nypa till en och annan festprisse om de försöker sig på att klappa honom. Han gillar nämligen att visa upp sina mooooves för folk, då springer han inte ens iväg och pinkar..

  Martina:
  Ozzy får komplettera sin garderob med en liten tuppkam i plast med gummiband under hakan haha. Matchar fint till stålmannen capen.

  Åsa:
  ha, ha! precis, tuppkammen hade suttit fint på Ozzys söta lilla huvud….. Mette du kan gömma dig bakom ett litet skynke Så ALLT strålkastarlujus hamnar på stjärnan Ozzy!

  Mette:
  Jag kanske skall ha på mig en burka och en Ozzy i stålmannendräkt med tuppkam under armen? Det var maskerad vi var bjudna på va?

  Mari:
  Jäkla lyxlirare. Ett träningsrum! Tänk om man ändå hade det.
  Martina:
  Ni behöver inte göra några konster alls, räcker om du tar på dig burka och Ozzy en tuppkam och stälmannen cape. Alla eventuella trix är bara bonus haha.
  Lieke:
  I can’t find your’e emailadress. Can you email me about your’e kelpie Tux and the possibility to use him for mating?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.