Äntligen dök vårt lilla paket från Clean Run upp! Det innehöll två specialnummer från Clean Run, VM videon och så två halsband med fireflames…

Ett svar

 1. Åsa:
  Men kan man vara sötare än de där två hjälpredorna

  Önskar ja bodde nära Malmö….. perfekt väder för att studera o studera o studera… ska bli spännande att höra resultatet av Mette-tidtagare
  Åsa igen..:
  Ha, ha… fast Tux ser lite emr ödmjuk ut inför det han håller i munnen än divan längre ner…. haha
  Mette:
  Har sett bägge loppen Large. Snabbaste slalom ligger på 2,55 s. Såg även att den hunden som kom tvåa i large hade ett helt extremt tveksamt kontaktfält, ja jag skulle vilja säga obefintligt på blansen. Det bekräftar det jag såg när jag stod där och tittade oxå. Men så är det ju domarsporter.
  Mette:
  För den delen, Ozzy och ödmjuk går inte riktigt ihop i samma mening. Han väntar bara på att han skall få slita sönder tidningen eller få godis, vilket som är lika bra belöning…
  Mari:
  Vad bra du förklarar. Jag förstår precis. Det måste jag testa nästa gång. Inte för att Garbo brukar vara svår att pusha (fast jag ogillar verkligen att göra det), utan för att jag säkert kan ha nytta av att kunna vara ännu tydligare med armarna eftersom jag inte alltid hinner placera mig så nära hindren. Spännande.
  Elin:
  Haha! Vilka små linslusar! Gulliga ögon Tux har och Ozzys öron ser ju ut som små jävulshorn!
  Mari:
  Som vanligt blev jag nyfiken och kollade på dvd:n på clean run. Har du nån special-dvd så att du kan se ntsc-format, eller hur gör du?
  Emelie:
  Till Mari: Jag har ingen “special-dvd” och det har alltid funkat här.
  Mette:
  Regionsfri DVD-spelare har vi och det är väl de flesta spelare idag.
  Mari:
  Vad bra. Det räcker alltså med det. På clean runs sida stod det både om PAL och NTSC samt de olika regionerna, så jag trodde inte det skulle funka. Men då har jag lärt mig nåt nytt i dag också.
  Mari:
  En fråga som ni kanske kan ge mig ett svar på… Går det att prenumerera på Clean Run här i Sverige, och i så fall vad kostar det? Har försökt förstå det på deras hemsida, men inte orkat mig igenom hela texten. 🙁
  Mette:
  Ja, det går att prenumerera på CR, både papper och digitalt. Digitalt är det riktigt billligt och jag tänker mig nog att jag skall testa det. Som en liten varning vill jag säga att det är en hel del skitartiklar i tidningen, ointressanta, dåliga, därför så känner jag att pappersvarianten känns överflödig. Den digitala går att provläsa på deras hemsida. Riktigt niiiice tycker jag.
  Mari:
  Aha. Låter intressant med digitalt. Vad menas med billigt? 😉
  Mette:
  20 dollars…och papper kostar väl cirka 75 om jag minns rätt, stooooor skillnad….
  eva marie:
  men… inget går uppemot en riktig tidning tycker jag

  det är bara o sålla som med alla andra tidnibgfar, men så finns det riktiga guldkorn också
  Lisa og Eliver:
  vi digger dine blogg bilder, de er så bra!!
  Åsa:
  Hur gick filmtittandet då?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.