Ha, jag fick skriva det igen. Det trodde jag inte…

Tux tog tredje fösta priset med en sömnig matte på släptåg. Tux var inte sömnig utan gjorde allt för att peppa upp sin matte, typ bet (inte på allvar förstås) henne i armen inne på plan.

Jag var på konsert igår kväll, jag och Foxy-Susanne såg Woven Hand. Konserten var okej men den började sent och jag var inte hemma förrän klockan ett på natten. Upp klev jag klockan 6.20 och jag var inte sprudlande kan jag säga..Fast jag var piggare än Robert som var på julbord, kom hem tidigare än jag och sov längre… Jag var så trött när jag körde till Veberöd så det enda jag tänkte på var om jag drog ett sent startnummer så skall jag gå och lägga mig i bilen för en tupplur. Tji, fick jag för det blev nummer 1.

Det var helt okej köra, jag var inte nervös. Jag har inte hunnit träna som jag ville sedan förra tävlingen och på något sätt kände jag mig nöjd med två första pris. Lite som kommer inte första priset nu så kommer det väl senare. Helt okej..

* Platssittning och platsliggning gick helt okej. 10+10
* Fria följet var okej, han gnällde vid stegförflyttningarna och lite vid vändningarna. Han kan göra det när han är taggad och nu hann jag inte köra av honom den värsta överskottsenergin. 8 fick han på det.
* Dumrutan var inte så bra. Han satte sig inte eller jag gav 3 dk så satte han sig (vill inte låta honom stå för det känns som det blir en ful ovana, lätt). TL var lite underlig och gav inte kommando på den vanliga ställena pga några mullvadshögar eller vad det var. Det var lite jobbigt för man visste inte när man skulle ställa, sätta eller lägga hunden. 7 tror jag att det blev vilket fall.
* Inkallningen var inte heller så bra. Tux tog mer steg än vad han behöver men jag tror vi fick en 8 här.
* Rutan, här drog domaren 1 poäng för att Tux sprang förbi mig vid inkallningen. Rutan var snygg i övrigt.
* Apporten, dir, 9 poäng. Domaren har skrivit ngt om ingången men jag vet inte riktigt vad han menade.
* Metallen 10
* Vittring, 8, Tux slängde upp vittringensapporten när han skulle greppa den och tappade den på marken.
* Fjärren, 8, ja det är samma som alltid, 1-2 dm framåt.

272 points, 1:a pris och 1:a plats

Jag är nöjd. Vi presterar inte vårt bästa men det är helt okej ändå.  Nu skall jag sikta in mig på Malmö Int i vår och försöka få till finliret och stadga i det. Jag vet att vi kan bättre men vi är helt enkelt inte där än.  Fast först skall jag nog ta en liten lydnadspaus.

Tux tycker det är halabaloo att tävla och påverkas inte ett smack av uteblivna belöningar. Inte får jag klappa om honom heller, trams säger Tux, här skall det jobbas och inte klappas.


Tack för alla grattisar, så snällt!!


LP III SLCH SAG(hopp)CH Cefeus Atlas

Ett svar

 1. Maria:
  Grattis både till förstapriset och till födelsedagen (i efterskott)!!
  Åsa:
  Det är bra att Tux har tungan rätt i mun! (bilden)
  eva marie:
  Mega Grattis!!!
  Anneli:
  Stort grattis, bra jobbat!
  Linda:
  Grattis till lydnadschampionatet!
  Nina:
  Grattis till världens häftigaste Tux! Och en matte som vet vad hon vill.
  Martina:
  Med risk att verka tjatig: Grattis igen
  Marit:
  Stort grattis til lydnadschampionatet! For en herlig avslutning på sesongen!
  Pia:
  Supergrattis!!
  Lira:
  Grattis min idol-Tux! Du ÄR ju bäst! *puss*
  Gunvor:
  GRATTIS!! Vad duktiga ni är! Vilket år
  Maria med Smack:
  Stort grattis till 1:a priset och även till ny titel. Så suveränt bra jobbat
  Vilket underbart kort på Tux….
  Stort Grattis än en gång!
  Mari:
  Grattis till championatet. Och grattis på födelsedan i efterskott.
  Helena:
  Grattis! Va duktiga ni är!// Helena&Roscanaille’s Riva
  Smart:
  Grattis grattis pappa!
  Linda:
  GRATTIS finaste Champinjonen
  Michaela:
  Stort grattis till Championatet, ja sa ju att ni skulle klara de! =)
  Mija:
  GRATTIS!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Fanny:
  Stort grattis!
  Catrin o Härja:
  VARMT GRATTIS!!
  Jenniefer:
  Grattis!!
  Sofia:
  GRATTIS !!!!
  Sandra & Thyra:
  G R A T T I S ! ! !
  Karin & Soya:
  Hallå!
  Vi vill också vara med och gratta!! Vilken superpappa vi har!!
  GRRRRRATTTTIS!! ;-D
  Eva:
  Grattis SLCH!! Härligt med uppnådda mål!
  Veronica:
  Conga-Rats!!!! Well done! (det kändes så trist att skriva ett “grattis” efter alla andra, och dessutom j-ligt sent!)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.