Mes-jag…grr…

Fick lite info om Greg-kursen i december. Jag blev väldigt förvånad över att det var ganska få som skulle gå med hund men desto fler som skall gå utan hund. Jag kände direkt att detta blev jättejobbigt för mig. Bara hela grejjen med att folk står där på sidan om och pratar, skrattar, kritiserar, diskuterar och hela baletten känns skitjobbigt. Dels blir man automatiskt utanför, diskussionen kommer ske inom gruppen då man själv måste ta hand om hunden och dels är det jobbigt att ha typ 10 pers som tittar på allt man gör. Nu är jag jättestressad. Det är inte frågan om att jag tror att folk kommer snacka skit om mig eller det jag gör, inte heller att folk kommer skratta åt mig. Men folk kommer skratta åt andra saker, det kommer pratas och jag kommer inte kunna vara delaktig i det och hur jag än vänder och vrider på det så är det superjobbigt för mig. Vidare så är det så att de som har hund lätt kommer vara de som blir föremål för diskussion. Jag förstår att det inte är illa menat men utan folk kommer ta upp det man gör som exempel vilket känns jobbigt.

Nu önskar jag, vilket fall nästan, att jag var feg och anmälde mig utan hund jag oxå…

Ett svar

 1. Emelie:
  Men hörru, kom och lek med oss som observatör på Great Dog-kursen också, så får du lite sånt med! Och diskussionen som blir mest intressant blir ju med Greg, och där är det ju ingalunda så att det är de som går utan hund som kommer att vara ensamt delaktiga! Tyck du synd om dem istället som inte kommer att få direkt feedback på den egna hunden och på dem själva! Heja, heja, heja! Peppig, peppigare, Emelie… Annars tar jag så gärna Tux…
  Susanne:
  Asch det klarar ni, Tux är ju så duktig! Tasslar dom kommer det vara av ren avvundssjuka.
  Mette:
  Klarar gör väl säkert, fast jag hade nog gärna sett att det var fler som hade hund med…det är ju mest att det är väldigt mentalt jobbigt för mig…
  Åsa:
  Du vet ju att vi diggar dig och att du kommer få ALLT berättat för dig om inte på kursen så efteråt!! Vi andra var för fattiga
  Catrin o Härja:
  åh tänk även på hur mycket mera hjälp ni med hund kommer att få när ni inte är så många, ta tillvara på tillfället! Instämmer med övriga i ledet
  Ha de bra mvh jag på andra sidan…
  Petra:
  Mette! Får vår klubbtidning använda ett par av dina foton på Bonnie/Lira från i somras?? Snälla!
  Mette:
  Ja, det går bra!
  Petra:
  Tack tack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.