Återigen är jag så besviken på mig själv. Det är verkligen superjobbigt och jag känner mig sämst i hela världen. Det blir ju inte heller bättre när jag håller på och gnäller för då känner jag mig gnällig ovan på att jag verkligen tillhör världens sämsta hundägare just nu. Får gnälla av mig lite här och sedan rycka upp mig…..

Tux och jag har gjort ett nytt försök på eliten idag. Platssittning och platsliggning gick bra. Jag hade startnummer 5, så jag tränar lite lätt och sedan sätter jag tillbaka Tux i bilen. Jag konstaterar att han inte har något vatten men tänker att det är inte så lång stund och det är ganska svalt. När nummer fyra är inne så värmer jag upp och när jag är klar så hinner jag tänka att det kanske inte var så bra att inte ha något vatten. Direkt därpå börjar Tux hysteriskt slicka på marken, det hade regnat så det är lite vatten där. Hunden innan mig skall precis börja fjärren och jag har ingen chans att springa iväg och hämta vatten. Det är verkligen få saker som kan störa Tux så mycket som att vara törstig. Jag tror helt enkelt det beror på att han hässjar och är man torr i halsen så är det jävligt frustrerande att andas med öppen mun. Tux blir varm när han tränar så han andas alltid med öppen mun, hässjar.

Vad fan gör man, ber dom vänta? Jag visste inte riktigt men gick in och hoppades på att det skulle funka ändå. Flera bitar gick okej men han slickade på marken vid flera, flera tillfällen. Det var verkligen skitjobbigt och kände mig så himla kass. Det är även tråkigt att vi aldrig kan prestera ens i närheten av det vi kan och sådana här saker är mer än onödiga. Det är liksom svårt som det är. Vi slutade vilket fall på 260,5 poäng, 1:a pris och 3:dje plats. Just nu kan jag faktiskt inte riktigt glädjas åt ett första pris men det är väl bara att bita ihop och träna vidare. Jag har vilket fall lärt mig något idag….

Ett svar

 1. Jenny:
  Tråkigt med törstig vovve, men jag säger grattis ändå till förstapriset =)

  eva marie:
  grattis, iaf klart du skall glädja dig trots det! mu vet ju du det till nästa gång

  Åsa:
  Men du får tänka att det gäller att kunna prestera under såliga förhållanden också. Detta visar ju vilken bra lägsta nivå ni har!! Grattis!!

  Maria med Smack:
  Försök att glädja dig åt 1:a priset – är ju verkligen en prestation med törstig hund och du kommer aldrig mer gömma bort det….

  Maria igen:
  Glömde säga Grattis !

  Li:
  Tycker du ska vara nöjd.. ETT FÖSTA PRIS, GRATTIS!!Nästa gång gör du inte den tabben och då kommer det ännu bättre.

  Martina:
  GRATTIS till första certet! Jag som såg det live kan säga att det såg MYCKET bra ut om man bortser från slickandet (som man blev lite lätt nervös av som åskådare, men han höll sig ju i alla fall hyfsta still) men som Åsa säger; snyggt att ha en så hög lägsta nivå, tänk vilken kapacitet

  Mette:
  Tack för grattisar Tux firade med att jaga hare..grrr. Både han och Ozzy hade lera långt över öronen när de kom tillbaka.

  Maria & Lissie:
  Grattis till förstapriset! Ingen är fullkomlig vet du!

  Petra:
  När jag började läsa tänkte jag “stackars Mette, vad har nu hänt”…men ju mer jag läste så var det ju nåt JÄTTEBRA ni presterat!!! Sluta gräma dig och tänk vad bra å var glad att han inte stack ifrån planen för att leta vatten…! GRATTIS!!!

  Emelie:
  Vi gratulerar också!

  Catrin o Härja:
  Varmt grattis!

  Mari:
  Supergrattis. Säger som de andra – vilken lägstanivå. Helt otroligt. Var inte så hård mot dig själv. Du lär ju aldrig göra om det.

  Pia:
  Grattis!!
  Man vart tog sms vägen???
  Det är inte mycket att gräva ner sig för, nu kommer du nog att minnas det i fortättningen i alla fall!! VATTEN

  Mette:
  Det känns lite bättre nu. Dessutom så har jag läst protokollet, vilket jag borde ha gjort igår. Jag trodde att de hade bedömt en sak fel, nämligen vittringen då Tux tog upp en pinne och släppte. Sedan tyckte jag han tog en annan och kom in. Den som han kom in med var rätt och då tänkte jag att han hade lyft upp fel. Jag fick en 6 men tyckte själv att jag skulle ha en nolla på grund av ovanstående. Detta gjorde att jag tyckte vi verkligen inte var värda något första pris. Nu när jag läste protokollet så står det faktiskt att han tog rätt släpper och tar upp igen. Då förstår jag poängen bättre…och genast käns det lite bättre.

  Gunvor:
  Hej! och GRATTIS!! Det här hade jag missat? Tycker absolut du ska glädjas, det är 1:a priset som gäller tills championatet är i hamn Sedan kan det vara SMp som gäller och då har du ju lärt dig något

  Mette:
  Tack för alla grattisar…kom på en sak…

  Tux söker någon att springa PARKLASS med i Göteborg! Finns det någon mer som saknar partner i large??? Ozzy är upptagen.

  Linda:
  GRATTIS!
  Johanna:
  Grattis till 1:a priset!
  Pia:
  Jättegrattis Mettte! Ni är ju hur duktiga som helst!
  Mari:
  Martina, när kommer du till Jönköping med Susan Garett-filmen??!! 🙂
  Martina:
  Tittade på videon igår och blev riktigt inspirerad! Tack än en gång för presenten. Får kanske bli en tripp norrut för videokväll i vintermörkret
  Mija:
  1. Ska genast se till att bli “klar” med den där artikeln. Så förhoppningsvis får vi båda som vi vill.

  2. Supergrattis till förstapriset! 260 p när det går dåligt…

  3. Vaddå Garettfilm!?!?!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.