Igår hade vi suprise-födelsedagsfest för Martina!

Vi missade när Martina fyllde jämnt förra året, vi visste liksom inte när hon fyllde helt enkelt. Det var då idéen om suprise-festen kläcktes. Oj, vad vi har varit duktiga på att hålla det hemligt. Det har mailats fram och tillbaka om ditten och datten. De flesta har  varit rädda för att råka inkludera Martina av gammal vana i korrespondansen eller typ försäga sig. Men vi lyckades hålla tyst…Martina var inbjuden till klockan 19 igår för att kolla på hemlig video hos mig. Alla andra skulle dyka upp cirka kvart i för att de skulle kunna gömma sig. Vad gör Martina då, jo hon dyker upp för tidigt! Jeanette och Emelie fick panikgömma sig och Martina blev bortmotad….vaddå avslöjade…*s*

Vilket fall som helst så blev det ja, må hon leva och ‘hurra’ till slut. Martina fick två tavlor innehållande 3 bilder var på Csilla och Troya samt en Susan Garrett-video.

Det blev flera supriser på denna fest.  I say nothing…..Men det finns vissa som behöver träna sig på att dra snabba vita lögner…

Det var skoj att träffa alla vilket fall som helst, Martina och Susanne blev kvar fram mot småtimmarna… Tux verkar nästan bakis idag, han blev nog trött av allt minglande och slickande. Ozzy blev beskyld för att hoppa på Csilla av mig fast det var fel för det var Csilla som sa till Tux. Tux tycker att det är helt okej att tvinga Csilla till lek. Dessutom han slicka på all bar hud han kunde hitta, *slurp* *pyss, pyss*…Ozzy var mycket nöjd med ha gäster, allmänt väldigt trevligt när alla jag känner kommer och hälsar på mig, mig, mig…säger Ozzy.

Nu skall jag åka träna los doggelitos…kanske fyller på mer senare..

Träningen gick bra men har inte så mycket att skriva om den, lägger ut lite bilder från i fredags morse istället.


Nu leker vi säger Tux…


Alltid redo…


..för att springa och hoppa!


Ozzy håller sig helst till på det välklippta gräset…


Tux ligger och lurar…

Ett svar

 1. Martina:
  Kan intyga att ni lyckades till 110% med överraskningsmomente t. Jag misstänkte verkligen ingenting. Fattade ingenting förrän jag var inne och folk ploppade fram från gömstället. Kan så här efteråt konstatera att det var väldigt roligt att bli utsatt för en överraskningsfest Hoppas alla förstod hur enormt glad jag blev över presenterna. Kunde inte varit bättre
  Jeanette:
  Jag VET att jag e sämst i världen på att ljuga
  Mette:
  Ja och numera vet vi oxå det..
  Mari:
  Tack Mette!
  Nu är det bara för Martina att styra kosan mot Jönköping med den där Susan Garett-filmen i högsta hugg! När kommer du Martina!!!?? 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.