Är det någon som kan förklara för mig varför det finns ett antal använder på blogtown som typer sprider sina ‘kikar in’ inlägg gång på gång? Har de inget vettigt att säga eller tycker dom att det är viktigt för omgivningen att veta att just dom har råkat öppna denna blogg? Ja, mystiken tätnar och jag funderar.

Okej, jag fattar att poängen är att man skall titta på deras blogg men det känns ju helt enkelt föga upphetsande att göra det när de personen upprepade gånger endast kan åstadkomma ‘kikar in’. Det är inte direkt så att det där ‘kikar in’ bygger upp någon förväntan om en väldigt spännande och intressant person….

Ett svar

 1. Fanny:
  Kikar in
  Mette:
  Tänkte just hur många kikar inlägg jag kommer få nu…
  Mette igen:
  Jag har kommit på det! Dom tränar sig i huvudräkning, så måste det förstås vara!!!
  Fanny:
  Får väl erkänna att jag faktiskt får lite problem med den där huvudräkningen ibland, men jag blir faktiskt bättre och bättre – tack vare blogtown!
  Sofia:
  Kikar in
  Bara för att…
  Anna:
  Tränar matte..
  Marit:
  Kikar in…som vanligt!
  Jeanette:
  *ASG* Vi har skrivit om exakt samma sak idag *S*
  Susanne:
  Dom flirtar med dej fattar du väl!
  Mette:
  Då borde det stå blinkar in…
  Emelie:
  Tack för hjälpen idag!!
  Jenny:
  Jag är så irriterad över dessa “kikar in” inlägg. Sååå mkt bättre att inte skriva nåt alls, än att skriva “kikar in”
  Maria & Co:
  Vet inte vad jag gör alls, men antar att även jag kikar in …
  Åsa:
  Mette…. ja saknar dina braiga inlägg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.