Den där friska alpluften i Schweiz var nog kanske inte helt bra för mig. Redan i förrgår dök det upp vilda tankar i mitt huvud. Jag har kommit på själv då jag föreställer mig åkandes stjärtlapp nedför backarna på golfbanan, flera gånger till och med. Imorse på hundpromenaden började kolla efter längsta och brantaste backen. Vilken chans det har öppnats för mig, kuperad golfbana och snö måste vara absolut bästa sjärtlappsbackarna. Inga stenar att slå av svanskotan på, bara en och annan bunker att fastna i. Tänk vad galna hundarna kommer att bli! Kan man åka stjärtlapp när man har passerat 30 och inte har barn som alibi?

Nu ser jag riktigt fram emot snö…

Ett svar

 1. eva marie:
  man kan åka stjärtlapp heeeela livet! weee….
  Maria med Smack:
  Det har ingen åldersgräns – Jösses så skoj det är…
  nytt_liv:
  kikar in
  Emelie:
  Du kan få låna Samuel – han älskar att åka stjärtlapp!
  Petra:
  *Ett gott skratt* – En tok på stjärtlapp och två galningar som kommer störtande efter… Du, jag ville säga att jag har länkat till dig från min blogg. Hoppas det var ok?!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.