Nu är doggarna avlämnade hemma hos mamma och pappa. Tyvärr verkade grannens ena tik vara i höglöp eller nått. Grannarna har varit bortresta och har haft andra som har tagit hand om hundarna så vart hon är i löpet är lite oklart. Jag visste inte att hon löpte men gick med mina hundar när de sprang över dit och det var ju tur. Det var bara att ta med sig Tux direkt igen för hon bara vek svansen när han kom dit.  Tack och lov är Tux himla vettig med löptikar så han verkade inte nämnvärt besvärad över att han inte fick vara där. Men det komplicerar dock förstås situationen, han kan ju inte vara ut själv och utan övervakning som de kan få vara annars. Otroligt skönt att han är så cool med löptikar…Tux fick simma och skall göra det varje dag nu. Mina föräldrar har en stor kräftdamm utanför huset där hundarna kan simma. Tux älskar att simma och min mamma har lite svårt att gå långa promenader på grund av en skada på benet så han skall lite extra motion där i dammen. Annars blir det långsemester för hundarna. Jag har bara tränat lite saker ute på promenaderna denna vecka och så är jag borta nu över helgen. En hel vecka utan träning….tror inte det har hänt sedan vi var på Seyschellerna…Jag får nästan dåligt samvete men det är nog rätt bra för dom att få vila både kropp och knopp ibland.

Jeanette och jag flyger imorgon till Basel. Det känns så otroligt skönt att få vara ledig några dagar och slappa, kolla på häftig agility, käka gott, mingla lmycket, fota, äta choklad i massor och parta lite eller var det mycket…hmm…. Jag har kollat in att det är tre Kelpies som skall vara med, tror jag. Två från Kanada och en från Luxemburg. Infinity från Canada har varit med innan och som jag har förstått det så har den hunden haft stora problem med matta så hon har väl chansen i år då när det går på konstgräs.

Det har ju varit lite tråkigheter på vägen ned då stackars Åsa S blev biten av en hund som vaktade sin tomt när hon var med på några av deltagarnas morgonprommis. Åsa fick bli kvar på sjukhuset, stackarn.

Nu skall jag packa det sista, kameraväskan bland annat….viktigt, viktigt..

HEJA, HEJA, HEJA ALLA SVENSKA EKIPAGE!!!!

Ett svar

  1. Susanne:
    Åh fasiken vad jag också vill sitta på ett plan just nu!!! Men jag gjorde ju min resa förrförra helgen och jag skulle inte byta bort den mot något, däremot så hade jag gärna åkt nu också… Istället ska jag jobba och ha kul… 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.