Jo, ett nytt fotoalbum för september, Csilla visar att hon är en kamphund: http://photo.orcafat.com/septcsilla
Laddade nog även upp något foto i smått och gott-albumet. Man får passa på så länge det är så här fint väder.

Jag har inte hunnit träna så mycket som jag hade önskat denna vecka. I måndags satt jag på agilitysektor möte och i onsdags höll jag kurs. Dessa dagar hann jag inte träna så mycket efter jobbet då jag var ganska sen bägge dagarna. Jag har mycket att göra på jobbet.

I tisdags var vi i Växjö över natten så jag passade på att träna lydnad på deras klubb med bägge hundarna. De gick bra och det kändes bra. Jag fick en del smicker när jag tränade med Tux och det är man ju svag för så då kändes det extra bra. Det känns som om Tux blir säkrare och säkrare på moment som var svaga innan men det har ju vänt förr så jag skall inte ropa hej förrän jag har det där första priset i handen. Vi tränade vilket fall rutan, dirigeringsapportering, fritt följ, dumrutan, metallen och låååånga släta inkallningar. Svagast var väl det att Tux är lite väl het på apporterna och kan då hamna onödigt långt ifrån konen. Jag försöker att belöna konen nu med boll minst varannan gång och då blir det bättre. Ozzy tränade på olika moment i ettan plus apportering både trä och metall.

Agilityträningen idag gick okej. Det är fortfarande inte super men som sagt ibland glimrar vi till. Vi körde två Laamanen-banor som var roliga. Det var mycket fart som vållar lite problem. Hoppbanan växlade även mellan väldigt långa avstånd till väldigt tighta vilket var både svårt och jobbigt för hundarna.

På lördag tävlar vi agility för sista gången på svensk mark i år. Det är både lite skönt fast ändå tråkigt att sluta när det inte går så bra som vet att man kan. Det blir vilket fall minst en dansk agilitytävling sen i november, jag hoppas även på att man kan tävla i samband med NM i december. Nästa svenska agilitytävling för vår del blir My Dog i januari.

Tack för alla snälla ord efter korningen….

Ett svar

 1. Martina:
  Ozzy i hårdträning inför KM?

  Mette:
  Nja, vet inte men vi tränar lite vilket fall. Måste göra en platsliggning med andra hundar i nästa vecka….

  Martina:
  Säg bara till, vi ställer gärna upp på platsliggning när som helst

  Mija:
  GRATTIS TILL FIN KORNING!

  Jag har töntiga frågor i min blogg igen…

  Åsa:
  Sååå fina bilder på en väldigt söt hund!

  Jag insåg också att det börjar bli slut på tävlingssäsongen…. . lite trist faktiskt!

  Petra:
  Nu blev jag nyfiken! Vi ses i morgon i Rönne… Annars är min mailadress: petra.nilsson@hv.hkr .se Vi ses!

  Gunvor:
  GRATTIS till Agilitycertet Ni är såå duktiga!! Smart hälsar att han är stolt

  Catrin o Härja:
  varmt grattis till certet! Heja!
  Martina:
  Grattis till nollan och certet och Ozzys fina placeringar
  Fia:
  Hittade till din fotosida och måste bara ösa beröm över dina vackra fotografier någonstans. Nu blev det här. Lycka till med träning och tävling och fotografera mera!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.