Ny dag, nya tag! Vi har slappat idag och det tror jag vi behövde. Vi var ute i Vomb i förmiddags, en dryg tre timmars promenad. Jag skulle ha lagt ett spår oxå men jag orkade inte. Det var massor av svampplockare i skogen och Tux kunde bara inte hålla sig i skinnet utan sprang ut och hälsade på två stycken. Den ena var lite hundrädd men hon tog det jättebra. Jag bad om ursäkt och sa hon det är ju trevligt med en glad hund men jag vågar inte klappa honom. Den andra bara skrattade. Tur för mig att det var snälla människor när jag har en olydig men glad hund.
Min hårddisk på datorn är nästan full och jag fått skäll av Robert för att jag inte får fylla datorna så. Den mår visst inte bra av det. Jag har en kopia av alla bilder på en extern hårddisk men sedan hade jag tänkt mig att jag skulle bränna över alla bilder på CD eller DVD men det har liksom inte blivit av. NU, dock så har jag tagit tag i mitt problem och sitter och bränner DVDer för fullt. Måste verkligen ha plats för alla bilder jag planerar att på VM.

Jag fick några bilder av Andreas www.agilityfocus.se från igår som jag tänkte att jag kunde dela med mig.


Tux håller koll på matte..


Höjdhoppar Ozzy..


Ozzy på vippen, publiken ser glad och road ut…det brukar vara en del skratt, Oh och EeK när Ozzy hoppar…


Kul att jag fick Tux fina slalomingång dokumenterad. De kom från tunneln och jag är långt åt höger om
tunneln.

Fotade inte så mycket hund idag men var tvungen att dokumentera knäppgöken. Ozzy är en JR och borde vara en grythund. Han är dock för feg för att gå i gryt. Han gillar dock att gräva men han skulle troligen få spunk om ett djur dök upp. Däremot kan bli ack så exalterad när han hittar en större sten i grävandet. Han skäller och blir helt tokig. Idag hittade han en sten (väldigt svårt i Skåne *not*) och sedan låg han och ålade sig på sten och låg och skällde med vilt sparkande ben….hundpyskologen är detta ett normalt beteende??


Ozzy skällandes på stenen..

Sedan försökte jag fota lite annat men det var himla svårt eftersom Piff och Puff tycker att de är Jordens gåva till kameralinsen. De kan inte riktigt grejja att det kan finnas annat som är intressant än dom. Här kommer några bilder av vad vi hittade i skogen. Jag skall lägga upp ett album för småkryp på fotosidan för september, såsom jag hade under augusti. Det blir väl sista månaden man kan hitta något.


Så vackra färger, i övrigt var den kanske ine så vacker..


Jo, jag har fått lite dille på dom här fjärilarna men de har så fräckt huvud och tjusiga färger..

Nästa helg är det agility i Falkenberg. Det är stora hundar på lördagen och små på söndagen. Jag kommer troligen stryka Ozzy. Jag behöver vara hemma lite, Ozzy är sliten tycker jag. Men Tux skall köra, sist jag tävlade i Falkenberg så fastnade han i en tunnel (den hade kollapsat) så det känns som att det kan kanske bara bli bättre.

Lille Smart, Tux bebisen, är tingad. Det var nog tur det. Jag kom på mig själv på en hundpromenad härom kvällen med vilda valpträningsplaner.. Det är många Kelpie-gossar som är otingade har jag sett så det var jätteskoj att han äntligen har hittat ett hem. Han flyttar senare i höst.

Ett svar

 1. caroline:
  Vad roligt att lilla Smart får ett nytt hem Det är ju oftast inte samma intresse efter hanar som efter tikar
  Mari:
  Men herregodegud så högt Ozzy hoppar. Jag förstår om han är sliten. 😉 Tror jag såg lille Smart på DM på Stockholmsavdelninge n i dag. Mycket söt liten sak.
  Maria & Lissie:
  Jäklar vad häftig Ozzy är som hoppas så megahögt!
  Stort tack för grattiset, det värmde!
  Åsa:
  Ozzy e ju kung!!:P mer än så behöver inte sägas…. o som vanligt e jag imponerad av de tider han gör trots att han hänger en kvart i luften över varje hinder!

  Roligt med Smart!!!
  Emelie:
  Ozzy är en liten sötnos!!
  Maria med Smack:
  Häftig kort på hur Tux söker slalomingången.
  Jösses så högt Ozzy hoppar – har tyvärr missat se honom när ni tävlat (inser att detta vill jag se IRL).

  Jättekul att Smart har hittat ett hem!!

  Lycka till i Falkenberg, själv blir det att åka till Karlstad!
  Mija:
  Tack! Var precis vad jag behövde höra tror jag…
  Petra:
  Mette-idag är det du som får mig att skratta! Mönsterhund??? Ett par prickar fel måste det blivit… Snarare MONSTERHUND!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.