Robert fyller år idag! Grattis! Nu är han snart gubbe, jag som då är äldre än Robert är föstås evigt ung och blir aldrig gumma. I present fick han en resa till Barcelona för att se fotbollsmatch, FC Barcelona mot något annat lag som oxå springer efter samma boll…Fotboll, känns inte som den mest intellektuella sporten, inte som agility då . Det hör man ju, folk som jagar en boll över en gräsplan och försöker skjuta in den mellan några pinnar som bildar en rektangel mot folk som jagar en hund över en gräsplan och försöker få den att hoppa minihästhoppningshinder…. Fast det blir nog trevligt ändå, Barcelona alltså. Troligen åker vi precis innan jul och det är bra för det krockar inte med några viktiga hundgrejjor.

Jag upptäckte till min stora förskräckelse att NM i agility går samtidigt som en lydnadstävling som jag hade tänkt att åka på. Den är i Höganäs och förra året när jag var där med Tux så vann vi jättefina saker från Höganäs Keramik så jag tänkte ta en repris….

Eftersom Roberts kompisar kommer över för att fira honom ikväll så blir det ingen träning. Igår tränade jag på elitmomenten utom vittringen. Vissa saker gick alla tiders och andra inte så bra…

Nu har hundarna fått varsit märgben medan jag håller på att baka och mig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.