Sådär ja, Basel håll i hatten för nu är jag och Jeanette på väg, ja nästan på väg om några månader eller så. Flygbiljetter till VM är bokade, hotell är fixat. Nu hoppas jag att SAS står och rör ihop partydrinkarna för här kommer vi!!! Oj, oj, det skall bli kul, hoppas jag får sen massa bra agility. Sen skall jag jaga våra svenska ekipage med långpiska så vi får fira minst ett par guld. Det måste ju bara gå bra när jag är med och hejjar! Och vad jag skall fotografera, ingen kan gå lugn på Basels gator. Måste köpa ett par minneskort till. Stackars Jeanette hon antingen stirra in i ett objektiv när hon umgås med mig eller så blir det väl botten på någon Moschito eller vad det var vi skulle dricka.

Idag tog vi en långprommis istället för att träna. Jag hade inte tänkt igenom vad jag skulle träna så jag tänkte att jag skulle hålla det jag skrev för ett tag sedan och inte kvantitetsträna även om det är så skoj. Så jag var ute och rörde på fläsket i 2,5 timma. Tux jagade fågel, vilket han gör ibland. Först smyger han på dom och sedan jagar han upp dom. Ozzy blev väldigt lycklig varje gång och trodde det var typ harjakt på G för att sedan bli lika besviken när en fågel flaxar upp. Den elaka matten bara log… Fast jag kunde inte riktigt låta bli att tränal ett sättande under gång och han satte sig. Kors i taket! 

I helgen skall jag till Oskarhamn och tävla agility, för ovanlighetens skull. Tre lopp på lördagen (ag. inte och vanlig ag) och två på söndagen. Jag tänkte att Tux kunde vara agilitychampion efter helgens slut. Nä, skämt och sido så skall jag jobba vidare på mina kontaktfält med Tux och vara noga med starterna. Ozzy kommer jag diska om han inte sitter ordentligt i starterna. Han var dock jättesöt när jag tränade agility igår för han kommer mycket väl ihåg att jag tog av honom från banan i Karlskrona. Först for han runt och skällde som vanligt och sedan när jag bad honom sitta kvar så blev han knäpp tyst och satt som ett litet ljus. På träning brukar han gorma som fasiken. För ja, det är fullt möjligt att skälla värre än vad han gör på tävling.

Ett svar

 1. Maria:
  Kul med inbokat resa till VM. Jag kanske kan få plats i resväskan, är grymt ressugen!
  Mette:
  Ja om du börjar träna avancerad Yoga nu så bör du nog vara redo för rörelsen ‘den flygande resväskan’ i oktober.
  Martina:
  Jag blir riktigt avundsjuk, vad underbart det låter att åka till Basel och bara softa. Hmm får väl bli till Portugal kanske.
  Mija:
  Själv ska jag vara i Stockholm och undervisa SBKs förbundsstyrelse i agilityns ädla konst.

  Det finns frågor till dig i min blogg igen… *grattis*
  Mari:
  Nu är Martina testad på kombinationen. Var tvungen att skicka henne vidare på träningsläger resten av veckan! 😉
  Eva:
  Kul! då ses vi där! Moschito – vad är det?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.