Tux har skurit sig mellan trampdynorna. Det hände idag när Emelie och jag var och simmade med hundarna. Han trampade troligen på något i vattnet. Det behövs ju inte så mycket när huden är blöt och mjuk. Tux skrek i högan sky när jag skulle kolla på det. Sedan gick hem. Jag ringde pappa veterinär och vi beslutade att jag bara tvättar av det med lite vatten och jod. Jod hittade jag inte så det blev koksaltlösning. Det gick faktiskt bra, jag befarade faktiskt det värsta med tanke på hur han skrek uppe vid dammen.

Ikväll var jag och hundarna ute på promenad. Jag hade tänkt att träna agility men det sket sig förstås med tanke på Tux tass. Han är inte halt och verkar som sagt var inte ha ont av såret längre. Jag var tvungen att tvätta såret en gång till nu precis och det ser ju lite snaskigt ut men jag hoppas det läker fort. Om han inte har ont imorgon så blir det lite lydnad tänkte jag. Jag passade på att ta med mig kameran och fota lite under vår promenad. Jag har köpt ett nytt objektiv som jag var tvungen att testa.


Ett färggrant flygfä, man får ju fota det man hittar..


En lite närmare titt, väldigt luden och inte så vacker


En liten bit av Skåne..


Matte speglar sig Ozzys öga

Ett svar

 1. Jenny:
  Som vanligt superhärliga bilder =)
  Li:
  Wow… vilka bilder!!
  Catrin o Härja:
  Varmt grattis till alla era framångar!! Trist med skador o hoppas det läker snart…Jag har kollat in minituxarna, jättesöta! Ha de bra
  Martina:
  Wow vilka bilder, säger jag med. Fantastiska!!
  Mette:
  Tack, tack..Tux verkar inte besvärad av såret. Det ser lite fult ut men det är nog mest för att det inte torkar ut då det rinner lite sårvätska och så sitter det mellan dynorna. *peppar, peppar*. Hoppas det läker fint så det inte blir någon infektion. Han är duktig och slickar vilket fall inte.
  Emelie:
  Håller tummarna för Tuxepojkens tass!!! My hälsar och tackar för trevligt sällskap i vattnet…
  Åsa:
  Aj, aj med tassen…… Men det måste ju känas skönt att han inte haltar i alla fall… förhoppningsvis så läker det fort!

  Instämmer med resten om dina fantastiska bilder
  Mette:
  JÄKLA SMHI, det skulle bli regn här i eftermiddag. Jag vill ha regn och var helt inställd på att träna då. Men nu blir det inget regn utan är kvalmigt och äckligt. Då kunde jag ju ha stigit upp tidigare imorse och tränat. Det var ju inte så många timmar framåt som de behövde beräkna. *regndans, regndans*
  Pia:
  Väntar också desperat på regn..
  Mysan:
  Riktigt vackra bilder!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.