Nu är mitt fotoalbum uppe igen.  Jag har lagt upp lite bilder från SM om någon är intresserad. http://photo.orcafat.com/smuppsala

Katastrof träning..
Ja, så känns det som nu vilket fall som helst. Träning var inte katastrof från början men allt blev pannkaka. Jag tränade alldeles för länge och intensivt i denna värme. Tux blev alldeles för varm och han fick inga direkta pauser att svalka sig i. Han, tillsammans med Ozzy, hade dessutom simmat i en timme tidigare idag så de var ganska väl rastade redan. Hade liksom glömt det….Vilket fall så helst så gick det mesta bra fram till att jag fick för mig att jag skulle köra apportering med dirigering ytterligare x antal gånger fast från ett annat håll än jag hade gjort tidigare. Jag hade sätt att han tvekade när han skulle till höger. Då låste det sig helt för Tux inte bakåt och ut åt höger utan vinkelrätt ut och höger och blev helt förvirrad. Jag blev irriterad. Som grädde på moset så lyckades jag belöna honom när han tog fel vittringsapport. Han var ofokuserad och trött när han sprang ut och jag kollade inte av pinnen. Sedan gjorde jag om det med en annan pinne och då tog han rätt pinne men släppte den vid mina fötter. Gosh…vad jag känner tävlingsstress. Klarade inte alls att hålla ihop träningen,  körde alldeles för intensivt i denna värme. Imorgon är det jag som skall upp arla morgonstund och köra positiv och glad lydnad när det svalt. Tux den stackarn var verkligen helt slut, han hässjade och hässjade. Det är inte helt lätt att hålla vittringapport när man vill ha tungan hängande en halv mil utanför munnen.

Tux blir väldigt varm i sin tjocka svarta päls men jobbar fint ändå men han behöver chans att hämta andan och svalka sig genom att få ligga lite i skuggan och hässja. Får han det så brukar det inte vara några problem att jobba långa pass fast det är rejält varmt.

Det var trots allt många saker som gick bra. Rutan, skickande till konen, fritt följ….

Fototajm..

Man blir bara tokglad av att få bada...


Kolla in bling-blinghalsbandet..


Tux försöker banka in lite vett i sin skalle


Metoden verkar något tveksam

Ett svar

 1. Sofia:
  Sånt där ska ju jag skaffa till Casey, blink-blink halsband. Fast Caset kommer bli bredare och med tre rader
  Mari:
  Gillar bildserien på Tux. Ser ut som om det försvann några hjärnceller till sista bilden!! Var försiktig med den övningen Mette!! 😉
  Li:
  Var är det du simmar??? Husie Mosse??
  Mette:
  Vi simmar dels ute på golfbanan och dels ute i Södra Sallerup vid fiskeklubben..
  Maria:
  Fina bilder som vanligt och finfint halsband på Tux. Ha det gott!
  Mette:
  Jaha, då får man nog flytta…buhu..Kolla in Aftonbladet! Länkat i mitt namn..
  Carina:
  NYDELIGE bilder du tar!! Var og kikket på albumsidene dine også.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.