Tux har sträckt sig i bogmusklaturen vänster fram. Det hände när vi gick lång prommis i måndags, tror jag. Jag upptäckte det i tisdags morse då han var rejält stel när han klev upp. Jag skulle ha tävlat i Varberg men det sket sig. Det verkar ha släppt nu men vet inte om jag skall tävla i helgen eller ge honom några till dagars vila… Han har hela tiden värmt ur det fort och då har han verkat helt obesvärad. Om någon undrar hur en hund sträcker sig under en långprommis så kan jag tala om att Tux sprang för glatta linet ute på dryga en meter höga sädesfält. Han springer som en galning och så gör han jättehopp för att kolla ovanför vart jag är. Kanske har han landat fel eller så, vet inte. Han ju knappast se vart han skall landa i den där djungeln. Han kanske tror att ‘gräset’ skall ta emot honom. Det är första gången som Tux är skadad.

Ozzy var i Varberg igår vilket fall. Det gick väl sådär. I agilityloppet tjuvstartade han och jag lät det gå tyvärr. Han hoppade som en kratta. Sedan hoppade k-fält på balansen och då kallade jag tillbaka honom. Jag borde ha gått av banan för jag såg att han mest tyckte att det var trevligt att få springa lite till.  I helgen blir det slutsprunget om han gör så….I hoppklassen hoppade han ok eftersom han satt kvar i starten. Märkligt men starterna är så viktiga för för hur han skall hoppa hela banan igenom. Vi fick några stopp i banan som vi förloade tid på. Dåig timing i handlingen förmodlingen.. Vi blev femma till slut. Ozzy var grinig generelt under tävlingen, vaktade (hatar vaktande) och morrig åt folk som kom för nära. Det senare berodde nog en del på att Tux inte var med. Hälsandet på folk brukar Tux sköta så Ozzy kanske kände att det var större risk att någon skulle komma fram till honom. Jäkla skithund är vad han är…men jag antar att jag förtjänar honom.

Det är massor av barn där vi bor nu. Kan ni gissa hur kul jag har det, en hund som ÄLSKAR barn, älskar är nog inte tillräckligt för beskriva Tux förtjusning över barn (Tux tycker att vuxna är väl nice men barn är himmelriket) och så en hund som tycker att barn är hemska… Det är tur att det går åt rätt håll i mina hundval vilket fall…

Den fjärde juli skall ADSL kopplas in i huset så då kommer min fotosida upp och så kan jag äntligen kollamin mail, snacka på MSN mm mm. *Lovely*

Tux bebisar  http://s52.photobucket.com/albums/g13/roscanailles  Observera de två mammorna, väldigt ‘moderna’ valpar detta…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.