Det är faktiskt hur jobbigt som helst att vara utan internet! Bredbandsbolaget säger att vi kan få det i början av juli!!! GAH, SUCK, stånk… Jag kan surfa lite ibland på olika ställen men jag kan inte kolla av min mail så vill någon prata med mig så får ni slå mig en signal.  Likaså kommer alla bilder ligga nere tills Bredbandsbolaget behagar göra det som de skall.

Annars är det KANON i huset. Jag gillar det, vi har hur bra promenadställen som helst och badplats. Mmm, nice! 5 min tar det för mig att köra till klubben. Vi har inte packat upp allt än och vi har gjort några rassior till IKEA…Hundarna verkar gilla sitt nya hem. Ozzy vaktar lite, det är mkt fönster där han kan se ut. Jag hade dock trott att det skulle vara värre.

Jag har faktiskt hunnit med hundträning oxå. I helgen blev det lydnad och så körde jag en dubbelbox övning, även kontaktfälten filade vi på en del. Det känns överlag bra. Lydnaden kändes riktigt bra och jag är sugen att anmäla mig till elitlydnaden men borde vänta lite till..han är vilket fall duktig.  Sedan blev han ju pappa i helgen oxå till världens bästa valpar…tänk att vissa valpar bara föds världsbäst sådär..

Ett svar

 1. eva marie:
  grattis till pappa tux
  Åsa:
  ojojojojoojoj! Då får vi inte lika många uppdateringar…. Men, men….. rätt årstid, nu träffas man ju destu oftare på tävlingar….

  Såå himla kul med minituxarna…. tråkigt att inte få följa dem på nära håll…..

  Många inflyttningskramar!!
  Casey:
  Grattis till puppisarna, då har jag med andra ord blivit (halv)farbror
  Mari:
  Vad spännande med nytt hus och valpar. Men herregud vilken abstinens man får utan dator.
  Marie o Frodo:
  Lycka till i ert nya hem och grattis till valpisar.

  Marie
  Linda:
  Åh vad härligt det låter med huset, sen tycker jag absolut att du ska åka & spana vallning nu när ni har tävlingar nästintill runt husknuten! Hus & valpar, grattis! Vad mer kan man önska?
  Mette:
  Vi har klippkort till IKEA, lite lätt pinsamt men det är ett bra varuhus..Igår var vi och köpte elektriska skrivbord, så nu kan jag stå och jobba vilket är kanon för ryggen! Och så bredband, tack! På söndag är det Råådalen, sedan sticker jag iväg på en del resande. Tux tycker att det är hallabaloo med alla byggjobbare i och runt vårt hus. Helst vill han ha nosen nere i allt de har att göra. Han skulle nog bra gärna se att de stannar ett bra tag till, det ser vill dock inte vi. Igår hände en kul grej när en VVS-snubbe var hos oss. Jag var borta och Robert hemma, hundarna var instängda bakom några flyttkartonger. När Robert är på ovanvåningen hör hur snubben helt plötsligt säger Ja, det här var ju trevliga och glada hundar! Ozzy blir som sagt inte alls glad när främmande klappar honom så Robert rusar ner för trappan i panik och får se snubben ivrigt klappa Ozzy som såg lika glad ut! Robert bara stod där och visste inte vad han skulle säga mer än nicka till att det var trevliga hundar…haha..
  Susanne:
  Det är jobbigt i början men sen är det rätt skönt att slippa alla saker man inte kan göra när man inte har internet 😉 Iaf så har jag ett till shoppingtips, en ny Outlet mittemot Mc D Midhem. Massor med hundkläder!
  Åsa:
  Ha, ha stålmannen gör sina insattser ibland… t.ex. låter stackars VVS-gubbar klappa på söta hundar o så…… duktig han som gör sådana goda gärningar
  Martina:
  Stålmannen upphör aldrig att överraska
  Emelie:
  Pusse- Oet! Han e så rar så rar, men jag hade velat se Roberts min när han kastade sig ner för trappan…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.