Grr, jag trivs inte i på Lunds BK.  Det känns verkligen som en av Sveriges segaste tävlingar.

En kort resumé av dagens tävlingar. Ozzy har gått som en liten klocka igen. I agilityklassen blev han 3:a med noll fel, ingen kanontid men å andra sidan så var det lite tveksamheter här och var som kostade lite tid. Men han var duktig ändå och tog alla kontaktfälten och så. I hoppklassen så fick vi en trist rivning på näst sista hindret. Det loppet var jag annars väldigt nöjd med, det kändes riktigt bra

I hoppklassen så hade jag och Tux ett så himla bra lopp på G men sen sket det sig. Tux tog inte framförbyte och sprang bakom ryggen på mig. När jag körde hem så kom jag på att jag har haft problem med en liknande situation tidigare så det skall jag träna på i veckan. Det är när han skall springa in i tunnel och kommer in mot tunnelns sidan så han ser inte ingången utan måste vända upp 90 grader för att komma in. Jag vet inte om kan vara det att han inte ser ingången och då beslutar sig för att hitta en egen väg….träna, träna…

Sen den där j***vla agilityklass 2 då. Det börjar faktikst bli lite jobbigt nu, i september tog vi två pinnar och sedan har vi varit nära vart och varannat lopp. Nu hatar jag agilityklass 2. Denna gången var det faktiskt inte nära utan det var en klockren disk då jag hade gjort ett fel val i handlingen. Balansens kontaktfält var kanon, vippen var helt super , kanske har vår träning gett resultat? A:hindret var riktigt bra för det var en sådan där situation som har varit svår för Tux, dvs där jag måste stanna och han får ingen hjälp av mitt drag men idag drog han hur fint som helst. Så mycket var bra men dessvärre inte allt.

Nästa tävling är fredag till söndag på hemmaplan.

Ett svar

 1. Martina:
  Hemmaplan är bra, då tar ni den

  Gunvor:
  Ja, Tux blivande barn vill gärna ha en pappa som är Ch! Skojar Klart ni får till det så småningom. Förstår frustrationen. Fråga Mija med Kasta! Galen med vippen men fixar ändå uppflyttning i agility?! till klass 3! Men i hoppklass…. Det är då som förgjort fast rätt som det är så går det…. Och hon är 8 år Tux har all tid i världen….

  Mari:
  Jag säger som Martina – nästa helg tar ni den. Det är jag övertygad om. Lycka till.

  Mette:
  Hmm, jag har börjat spana in elitlydnadstävlingar . Jag har hittat en som ligger på ett bra ställe och bra tidpunkt ur den synvinkeln att det inte krockar med annat. Skall man våga anmäla? Allt är inte klart så jag kanske borde avvakta men samtidigt är det bra att ha ett mål så man får tummarna loss….funderar, funderar..

  Martina:
  Äsch 150 kr vad är det i den allmänna konkursen? Anmäl och avanmäl dagen innan om du inte är mogen Kan vara bra med ett datumsatt mål.

  eva marie:
  klart ni fixar det på hemmaplan, plätt lätt lycka till!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.