Idag var det Ozzys tur att prova lyckan i Falkenberg. Han var så duktig. I hoppklass 3 fick vi inte riktigt till det så tight och inget riktigt tryck i loppet men vi var nolla vilket fall. Det blev en 7:e plats till slut.

I agilityklass 3 gick det bra, vi blev 2:a. Det var en internationell agilityklass så Ozzy fick ett reserv CACIAG, vad man skall ha dom till vet jag inte riktigt…

En dubbelnolla är inte så illa och vi har helt plötsligt kommit en bra bit på väg mot nästa års SM.

På vägen hem så stannade vi på Hallandsåsen och gick promenad i bokskogen där. Hundarna hade helskoj, Tux såg till att justera ordningen på alla pinnar han hittade i skogen. Stackars Ozzy tycker att det är så jobbigt när Tux far runt pinnar, halva träd (ju större desto bättre) för det brukar alltid resultera i att han får en pinne i huvudet. Tux springer med dessa pinnar och Ozzy lyckas alltid hamna ivägen när Tux skall springa förbi med ett halvt träd i munnen.

Tux var mer gul än svart av allt pollen från böckerna (bokträden) efter promenaden.  Han vadade och sprang i en bäck och sedan så fastnade allt pollen i pälsen.

Idag hann jag hälsa på Nemi oxå, igår blev det bara Lira. Nemi fick ett av Ozzys priser och hon verkade väldigt nöjd den vinsten (en nallebjörn). Man blir lite lätt valpsjuk av alla dessa valpar, de är så söta. Det är tur det är långt mellan Malmö och Stockholm..

Ett svar

 1. Sofia:
  Grattis till dubbelnollan
  Martina:
  Grattis till illa stålmannen
  eva marie:
  bra jobbat! Grattis
  Caroline:
  Duktig Lilleman
  Pia:
  GRATTIS!!
  Fanny:
  Grattis till fina resultat! Vet du vad jag drömde härom natten? Jag drömde att jag skulle ta över Tux och Ozzy av någon anledning. Var väldigt lycklig över att få en klass III-hund

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.