Måste vitsa till det lite för att muntra upp mig själv.

Inbjudan
Kära Jeppe och alla andra oxå för den delen, ni är varmt välkommen på duell. Jag har lite käckt döpt duellen till Kärleksduellen.

Duellen går ut på ett antal lydnadsövningar tillsammans med höglöpande tik. Och du Jeppe, beware (!) ett av momenten är att en främmande person skall kunna få Herman att sitta och inget koppel får användas. Mellan momenten får belöning mer än gärna användas. Vi måste tänka på att publiken skall få sitt oxå. Vi ser gärna ett antal män i övre medelåldern görandes hoppsasteg. Tux låter hälsa att han tycker det verkar vara kul att vara med i Kärleksduellen och att han redan har tränat med ypperligt resultat. Vad skall vi säga, skall vi ses om ett par veckor? Jag är faktiskt redo så jag kan ta det nästa helg….

Nu drar vi till Tranås. Vi har tagit med oss en extra släpvagn till alla priser som vi skall med oss hem…Jag är egentligen på rysligt dåligt humör men nu har det slagit slint huvudet, jag tror det är solsting. Jag vill stanna på Gotteboet, Martina…

Ett svar

 1. Fanny:
  Lycka till i helgen! Missy hälsar att hon gärna ställer upp som höglöpande tik i duellen

  Mette:
  JA! Det hade ju varit helt underbart.

  Emelie:
  Då ses vi kanske på Gotteboet… Jag tycker att vi kan ta en duell med okopplad hund o uppspringande vilt också, förresten!!

  Martina:
  Hmm jag kan nog övertalas till ett litet stopp.
  Martina:
  Låter som en superbra utmaning. Man jag tycker det bör ingå att hanarna får bevisa att dom vet vad löptiksdoften går ut på (annars vet man ju inte om dom har någon drift att tala om från början). Så mitt i övningen ett “Varsågod” och upp till bevis haha (fast då kanske inte Missy är så bra som lockbete) och sen avsluta med ytterligare lite lydnad.
  Martina:
  Är det bara jag som får stora svarta fält i Mettes meddelande kolumn? Får det inte i de andra bloggarna

  Mette:
  Vet inte vad som har hänt med meddelandekolumn. Det är helt konstig.

  Petra & Bonnie:
  Lycka till i Tranås!!! Ni smäller säker till med lika snygga lopp som i Landskrona, men med rätt dömning… Håller tummarna!

  Susanne:
  Hihi kärlek är alltid bra. Har bara sett ett hoppsastegavsnitt men jag kan föreställa mej resten. Buffy kan ställa upp som kärleksobjekt snart tror jag.

  Åsa:
  Grattis alla Oxier till åretsklubb!!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.