Igår läste jag något som fick mig att dra på smilbanden lite. Det var en lista över de 50 sämsta albumen någonsin. Som nummer 1, dvs det sämsta någonsin var en skiva av Bruce Willis. Albumet heter, vilket enbart det är ganska komiskt, The return of Bruno…. Omslaget till albumet gör att jag är böjd att tro skivan faktiskt inte är någon höjdare..

Ett svar

 1. Emelie:
  Var han tätt följd av David Hasselhoff??

  Mette:
  På något sätt hade de förträngt Hasselhoff. Men hade ju faktiskt listframgångar med sitt album så det kanske klassas okej…

  Fanny:
  I dagens blogg har jag utförligt (hur lyckas jag alltid skriva så långt?!) beskrivit inlärning av nej.

  Susanne:
  Asch jag tycker den ser riktigt hot ut 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.