Tack för alla grattisar! Ni är så snälla, värsta egotrippen att ha blogg när alla skriver och grattar!!

Ja, det blev sprunget fast jag inte trodde det. Ozzy började med hoppa kontaktfältet i parklassen så jag tog tillbaka honom så det blev disk eller vi var diskade redan innan så det gjorde ju inte så mycket. Sedan nollade han den internationella klassen och blev 4:a i den.

Med Tux skulle jag träna starter. I parklassen så startade jag tvåa så jag skulle ha tid att förbereda mig. Tux började åka framåt på rumpan så tog jag på kopplet och gick bort en bit och började om. Då försökte han igen ta sig framåt, på med koppel och gå bort lite. Efter detta satt han och jag gick en bit i starten och släppte honom. Vi nollade loppet men eftersom jag ödslade en hel del tid i starten så kom vi ‘bara’ tvåa. Det var vilket fall väldigt skönt att öppna med att klara av en start för jag var lite nervös för att vi skulle få gå hem och inte ha sprungit något alls.

I hoppklassen så började han med att lägga sig, jag gick tillbaka och då försökte han åka på rumpan, jag gick tillbaka och då såg jag på honom att nu sitter han. Vi hade en rejäl miss i loppet för när Tux kom ut ur en tunnel så gick han åt fel håll och fick snurra runt för att komma åt det hållet jag sprang. Mitt fel förstås för jag var alldeles tyst…Det var väldigt tätt mellan de placerade och vi hamnade på fjärde plats och fick cert! Vann gjorde Palle med Jimmy, tvåa Jenny med Lotus, trea Eva med Ezzo. Lilla Tuxiluxen måste ha sprungit på bra med tanke på att vi förlorade mycket tid där vid tunneln. Film på loppet kommer imorgon eller så.


Tux med sitt andra svenska hoppcert!

Ozzy nollade hopploppet och kom fyra han med. Så duktig med två nollor. Det är mitt stora mål med Ozzy, att få till jämnheten så vi kan satsa lite på SM. Två tävlingar i rad där jag har dubbelnollat. Det känns bra även om vi inte får de högsta placeringarna.

Jag har fotat en hel massa idag. Skall lägga upp dom i mitt album imorgon men här lite bilder från idag.

Kontaktfältsstil


Joplin


Melina


Swinto får reda på vart han skulle ha stannat….


Bonnie

Lite blandade bilder


Pippi


Lotis


Grym hund…


Ibland blir man bara så trött…


Skrynkel monster…

Ett svar

 1. Catrin o Härja:
  Varmt grattis!! Min tur att bli lite avis!! Vilka vackra bilder!! SPec. på mex.nakenhunden…
  Ta du o köpt denna dära lotten o kom över!! Ha de Catrin

  Helga:
  jättegrattis till certet!!

  Maria:
  Stort grattis!!

  Åsa:
  Gud vad du är duktig som klarar av att vara så cool o gå tillbaka! Jag ska också försöka nästa gång! Fina bilder!! ha, ha Lotis verkar tro att det är ett låååånghopp Hmm… o inte för att var allt för utseendefixerad o ytlig… men den där grymma hunden… hmm…. grymt f-l….. Nästan så den blir söt….. synd om den!!

  Li:
  GRATTIS!! Snyggt jobbat…

  Caroline:
  GRATTIS!!

  Namn:
  Jättegrattis till certet och grattis till lillkillens nollade lopp och fina placeringar oxå. Synd på fulsnurren, men det misstaget gör du inte om en gång till

  Fina bilder på mexaren, ska jag skicka till spekulanten och se om han blir avskräckt haha

  Emelie:
  Heja Mette för att du var så duktig med starterna idag!!!! Och så klart – grattis till certet!

  Katja:
  Grattis, det såg bra ut, ni var jätte duktiga =)

  Petra & Bonnie:
  Stoora grattis till ett otroligt snyggt lopp och certet!!! Vad söt Tux är, typ “vad har jag gjort, varför sitter jag här?” Blev glad och full i skratt när jag såg kortet på Bonnie (slarvmaja), hon ser ut som “- hallå, är du nöjd nån gång eller ?” Förresten, bra att du tog tid på dig i starten så vi kunde få vinna parklassen!

  Mari:
  Superdupergrattis till certet och dubbelnollan. Bra jobbat.

  Gunvor:
  GRATTIS! GRATTIS!

  Jenny:
  GRATTIS Mette till certet!

  Susanne:
  Grattis igen!

  Louise:
  Grattis!
  Läckra bilder du tagit med, det är inte lätt i den miljön!

  eva marie:
  GRATTIS

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.