Ikväll var jag och hämtade Piff och Puff, alias Ozzy och Tux, hos mina föräldrar. Skönt att dom är tillbaka igen. Fast Ozzy var inte alls inne på att följa med mig utan han hade andra saker att göra, som att se till att katten var på den platsen den skall vara (takbjälkarna i stallet är hon förpassad till när Ozzy är på landet) och lite annat som bara måste bestyras när man är terrier. Tux var nog lite mer angelägen om att hänga med tillbaka, ett plus till honom…svikar Ozzy.. Dom har de bara för bra ute på hos mamma och pappa.

Så har ytterligare några dagar förflutit utan träning. Men nu drar det igång, tack och lov. I helgen så är det lydnadsträning för Jörgen Jönsson och så på söndagen tävlar jag agility. På måndagen far jag och hundarna iväg på kurs för Greg Derrett. Ja, tävlingen i helgen får jag se som träning för vi är verkligen inte förberedda för tävling just nu. Vi har inte sprungit en bana eller hoppat en kombination på veckor…Vilket fall är vi lediga helgen därpå men sen, första helgen i mars är Gundsölille i Danmark med massor av agility. Ja, så håller det väl på var och varannan helg.

Imorgon skall lägenheten fotas. Fasiken vad jobbigt det är att flytta och vi har inte ens börjat den riktiga flytten. Vi har röjt och röjt och handlat nya saker att röja ut sen igen…smart…NOT. Ja, ja till helgen kommer väl lägenheten ut på annons och sedan är det visning nästa söndag.  Sen när vi väl flyttat till huset så skall jag fasiken se till att vi inte samlar på oss en massa skit som nu. Det blir slänga, slänga, slänga och inget det kan vara bra att ha för det tenderar att bli en massa bråte till slut….

Nu klurar jag mest på vad jag skall välja för olika moment till kursen i helgen…Det finns ju en del att välja på. Fritt följ skall jag vilket fall försöka få hjälp med och se vad jag behöver jobba på där. Det är säkert massor av saker som behöver förbättras i fria följet. Men sedan har jag lite svårt att bestämma mig….inkallning och ställandet kanske och så skickandet till konen..eller…

Ett svar

  1. Caroline:
    Hoppas att ni har roligt på Greg Derret kursen! Så tråkigt att jag lärde avstå

    Mija:
    Jag är GRYMT avundsjuk på Greg-kursen! Men jag har ju tyvärr inte möjlighet… Kan du inte lova att skriva en ordentlig recension?
    *snäääääääääälla*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.