Antligen har jag hittat en dator dar jag kan komma in pa bloggen.  Det har inte funkat fran jobbet pa grund av att sidan har klassats som unsecure. Mailen har jag kunnat lasa.

Har ar val allt okej, markligt men okej. Forsta dagarna kande jag mig verkligen som varsta i-landssnobben som tyckte ditten och datten var ackligt men nu ar det ratt okej.

Jag har jobbat en hel del och det var inte sa up tight som jag trodde att det skulle vara, faktum ar att det ar ganska tvartom. Mycket snackande och fniss hit och dit. Jag har kanske inte fatt sa mycket fragor som jag trodde men det ar egentligen positivt for det betyder ju att projektet flyter pa ganska bra.

Det ar helt extremt svart att sammanfatta det jag har upplevt pa dessa dagar. Bara en kort taxiresa ar en upplevelse. Ett myller av folk, farger, djur och allt mojligt. Man blir bade acklad over hur skitigt det kan vara och fascinerad vilken uppfinningsrikedom dom har. Sa fort det ar en storre vag sa ar det business to be done.. Fullt av folk langs med vagarna som saljer, tigger, lagar bilar eller dack.

Idag sa har vi varit runt pa olika platser i Dehli. Foton kommer nar jag kommer hem. Imorgon aker vi till Taj Mahal.

Forst bodde vi pa ett hotell som var sisadar. Maten var val inte nagon aptitretare precis men egentligen inte sa mycket att klaga pa. Frukosten var visserligen katastrof men det var bara att bita ihop. Nu har vi flyttat till Tele Atlas guesthouse som var fullt innan och det ar riktigt bra. Det ar ett hus som Tele Atlas ager och det ar folk har som fixar mat och sa. Maten ar riktigt god och det ar mycket trevligare att bo. Riktigt lyxigt omrade dar var och varannat hus har bevapnad vakt utanfor. Nu har denna fatt en helt annan betydelse….

Hundarna ar som sagt hemma hos mina foraldrar och haller halla balloooo…Sist jag horde nagot sa hade Tux samlat ihop alla gamla margben han kunde hitta och lag var helt och fullt syssellsatt med dom…Han hade aven varit med mamma pa skidtur. Ozzy var karlekskrank da mina foraldrars grannes tik loper, typiskt.

Hundar har da, jo det finns en del. Jag trodde att de bara fanns gathundar men har idag sett att det ar en del rika som har hund. Bland annat har jag sett en labrador i varldens lyxigaste tacke och aven en cocker spaniel. Gathundarna har det val som gathundar brukar ha det, fridfullt om de kan hitta mat men annars kan de vara skabbiga och magra. Ja, dessvarre behandlas nog djur efter hur val stallt folk har och har finns det massor av manniskor som ar sa extremt fattiga sa att behandla djur med nagon som helst vardighet ar nog inte till att tanka pa…

Ibland ar det sa snuskigt ofrascht pa stallen att magen bara vill vanda sig ut och in. Ja, man ar sa in helskottas bortskamd sa det ar ratt bra att bli pamind…

Ett svar

 1. Susanne:
  Kossorna då? Hur går det med dom???

  Martina:
  Här sitter man och småfryser och tittar på snöflingorna utanför o så är du och tittar på Taj Mahal (och kossor), hade gärna bytt

  Mette:
  Ja, Susanne de gar val pa vagen och lite vart dom vill..i massor. Har idag sett apa, sot ekorre, papegoja, bjorn, pythonorm, kobra och en indisk shih-tzu…

  Mari:
  Spännande. Som sagt, här var det -13 grader i morse. Och det är inte varmare nu. Njut, Mette.

  Namn:
  Hej! trevligläsning,du börjar vänja dig vid livet i I. Tux ligger o sover i sängenhär brevid o O. sover på Kjells jaktrock är nu mest intresserad av stackars L. Här har snöat o blåst hela da´n Jag är med största sannolikhet på väg till Täby ons. fm. A

  Pia:
  Tänkte passa på att utmana dig då, nu när du har fått chansen att träna upp dina goda egenskaper ett tag Och som sagt, njut av värmen, här har det varit svinkallt. Men ganska så okej idag.
  Du är utmanad – igen! Den här gången vill vi veta dina 5 BRA saker:
  “Du är utmanad! Reglerna: Du skall göra upp en lista på fem BRA saker eller egenskaper du har och sedan utmana fem andra bloggare att göra det samma och fortsätta kedjan. De skall även bifoga de här korta reglerna i sitt meddelande. Bra saker om dej själv. “

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.