Vi har tränat lydnad både igår och idag och det är sååå Kul. Okej, vi kanske inte är så bra men vi har roligt och Tux gör en massa sköna moves under stundom. Inte vet jag om jag kommer få in dom på tävling eller i hela moment men det gör ju saken lite mer spännande. Vi tränar på alla elitmomenten utom sittande i grupp och platsliggningen. Jäkla trista moment. Sittande i grupp vad skall det vara bra för? Ja, ja dom andra momenten går sakta men säkert framåt tror jag. Jag har även lagt ned en hel del tid på stadga i olika moment genom att utsätta Tux för diverse olika retningar.

Idag körde jag även balanshinderträning. Framför allt vippen fick sig en omgång, jag tycker nog vi kommer mm för mm längre ut innan han stannar för att vippa ned den. Men jag kan ju inbilla mig oxå…

Ozzy var med och sprang efter bollen när Tux hade tränat klart. Det var uppskattat. Han är väldigt fräsch Ozzy och förhoppningsvis så håller han sig sådan tills såren har läkt.

Ett annat projekt under dagen var att testa lite olika apporteringar och det hela kulminerade i korvapportering. Jag har dokumenterat det hela med mindre vackra bilder..


Teskeden var ganska enkel tyckte Tux.


Tidningen var lite jobbigare, det var söndagens tidning som är extra
tjock och lite tung. Dessutom gled pappret lite..


Ozzy körde förstås Agilitybladet för det är den tidning han gillar bäst!


Jag kom på att Tux givetvis måste apportera Linux Journal! *


Ozzy fick testa med en kryddburk och det var lättare än jag trodde. Ozzy
vill inte hålla metallsaker men glas går tydligen bra.


Sedan hämtade Ozzy även favorit-DVDn…


Nu till kulmen då, själva korvapporteringen….hehe…Höll den fint men
när jag tog bilden hörde jag hur det knäppte till i korvens skinn. Men
den var hel så han gjorde inte så mycket mer än bita lite, lite…


Tux tyckte däremot inte alls att det här var så svårt. Lite konstigt för
öronen har åkt ut åt sidorna men han satt länge med korven..Duktig
kille….

Imorgon åker killarna hem till mina föräldrar. Skönt för mig att veta att de har det superbra. Mamma åker skidor så hon skall testa att ta med Tux. Han tycker skidåkning är hur spännande som helst. Han blir helt fascinerad av skidåkare och vill gärna springa med. Det är en del snö så då får han rejält med motion.

* Tux är denna filuren, det är en logo/maskot
för operativsystemet Linux….söööt tycker jag.
 

Ett svar

 1. Fanny:
  Wow! Imponerad av korvapporteringen! Tror att jag måste prova lite tokiga apporteringar själv under veckan. Påminn mig om du inte ser resultatet i bloggen!

  Fanny:
  P.S. Blev det någon present till Emelie? *nyfiken*

  Michaela:
  Riktigt häftigt med korvapporteringen, ska nog allt försöka mig på de med vallhunden ja med Dom andra får avstå för mycke mat i huvet där å apport de finns inte med i registret

  Marie o Frodo:
  Gamle Cosmos appoterade korv i sin undom, men fick det inte så coolt dokumenterat.
  Det blir ett bra progekt med Frodo att ta i.
  Marie

  Helga:
  ja, underlaget i eckeröhallen är verkligen underbart att springa på! Bubba är också dödsförtjust i det, men han ligger mest på marken och rullar sig, så han går runt med grönprickig päls och är söt. Vi fick iaf med oss sjukt många gröna pluppar med oss hem, de tog sig in överallt i packningen, så jag kan nästan lägga en egen matta i hallen här hemma!

  Gunvor:
  Oj vilken bedrift att apportera korv!! Tycker nog Kasta skulle vara kul, men knappast att avlämna den…. Måste nog prova!

  Michaela:
  Du har blivit utmanad! Läs min blogg (30 jan)

  Linda:
  Hehe.. Ser att även du lyckades bra med korv-apporteringen. Jag håller på & försöker få Kilo att hålla en korvslant men den vill gärna försvinna in i munnen, fniss.. Skam den som ger sig. Fina bilder på de båda, Tux är verkligen en bildskön herre!

  Anna:
  oj vad imponerande, det där hade aldrig min lilla vovva klarat!!

  Anfia & Warroo:
  harregud verkligen imponerad..hmm är hunarna vegitarianer? lr hur har du lyckats med detta? jag är mäkta imponerad

  Caroline:
  Jag utmanar dig Se i min blogg

  Pia, Tilda & Flo:
  Haha..fan vad söta! Tilda har fått testa på både korv-, pannkaks- och rå äggapportering utan problem. Ägget är väl ert nästa steg??

  Mette:
  Ja, den noten far vi val knacka…eller agget..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.