Oj, oj hur skall detta gå!

Pratade precis med min chef om trippen till Indien och nu har jag Ågren…mitt hjärta tickar på med några extra slag i sekunden..Jag tror att det kan bli tufft. Jag gör kvalitetscheckar på Indien-kontorets arbete för Skandinavien. Jag kan tala om att de har inte blivit så glada av mina första rapporter…det är ju som att slänga in mig bland lejonen eller tigrar borde kanske vara om vi är Indien. Dessutom måste man vara diplomatisk och det kommer jag ha svårt för. Jag lär väl aldrig bli välkommen tillbaka till Indien efter denna tripp. No Visa for You kommer det bli händan efter.

Förutom ovan nämnda så har jag två incidenter med indier sedan tidigare som säger mig att det kommer bli tufft om jag inte verkligen tänker till och använder diplomati. Den ena händelsen var när jag skulle hämta visumet på Indiska ambassaden i Köpenhamn. De hade utlämning av visum mellan 15.30 och 17.00. Jag kom klockan 16.50 och de hade låst/bommat igen. Precis när jag skulle vända så kom en av personalen ut och jag frågade vänligt om jag kunde få hämta mitt visum. Snubben svarade NO its five a clock bla bla. Jag tog fram klockan och sa nä, den är faktiskt bara 8 minuter i fem. Då svarade han att det var hans klocka på väggen som gällde…..så det var bara att köra hem i orättat ärende.

Nästa incident var för flera år sedan när jag sommarjobbade på SJ. Då fick man helt otroligt mycket skit av folk generellt, men det var en Indier som verkligen utan att ens höja rösten fick mig att verkligen förstå att jag var inte mer värd än en flugskit på väggen. Kommer aldrig glömma det, att man med väldigt små medel verkligen kan förmedla så mycket.

Ja, ja, jag får försöka undvika diskussioner om vem som har rätt och fel för det är nog ganska lönlöst utan mer sikta in mig hur vi löser det så vi är överrens i framtiden….får upprepa det mantrat hela vägen dit. Det är ju några flygtimmar…

Ozzy mår okej idag oxå.

Ett svar

  1. Pia:
    Kämpa med diplomatin du, det kommer du att ha nytta av i framtiden
    Hoppas att du får trevligt och kan njuta av värmen och naturen lite också

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.