OJ, lite ny layout på bloggen som ni inte ser, måste genast testa en smilgubbe   Länkfunktionen kan jag fortfarande inte få att fungera, Damn.

Men jag kan få så här fin färg på texten vilket jag inte kunde innan. Det går framåt..

Tux och jag har tränat lydnad i husets garaage. Vi har börjat på dirigeringen till apportering. Första gången  som var för ett par dagar sedan kom det en del gnäll och frustrationsskall. Det var inte helt oväntat för Tux har en tendens att bli upprörd när han inte fattar armar som ‘viftar’. Idag när han hade fått mer grepp på vad jag ville så var han helt tyst. Jag jobbade även med ställandet till inkallningen som jag inte är nöjd med. Jag har förstört det, för det var mycket bra från början. Nu kan han huka sig och smyga några steg innan han stannar helt. Smygandet kommer på grund av att jag har kastat bollen med dålig timing osv.. Shit happens får man väl säga. Vi hann träna en massa annat oxå nere i garaget. Positionen i fria följet, starterna och vändningarna/svängarna under språng. Himla skoj är det vilket fall även om det kanske inte är så tjusigt.

Ozzy har blivit opererad idag. Han mår bra än så länge. Vi får hoppas det håller i sig. Han har ont men går runt för egen motor. Lilla gubben…
Det finns staketryttare och så staketTux. Man är ju aldrig så bra
som när man sitter vid staketet. I agilitysammanghang blir det
kanske tältförare istället för staketryttare….

Ett svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.