Efter att ha varit gnällkärring på mina klubbisar har jag nu fått chansen att hämnas. *s* Jag skall göra lunchen en av dagarna som de skall gå kurs…Vi säger så här: Montezumas hämd, Delhi Belly, Rangoon Runs eller vad säger ni? Äh, skämtade bara…

Sen har jag varit olaglig också och det var inte skoj. Vi har som sagt inget hem just nu. Jag körde iväg till Indiska ambassaden i Köpenhamn igår och hade hundarna med mig i bilen. Jag hade packat med mig hundarnas pärm med pass och intyg. Sedan stack jag iväg till kontoret en sväng. När jag skulle köra iväg hem så tänkte jag att jag skulle plocka fram alla papper om det skulle behövas vid gränsen. När jag tar fram 4-veckors intygen så ser jag till min stora förskräckelse att det är de gamla . De nya hade jag packat ned där hemma av misstag. Helvetes jäkla skit.

Vilket fall som helst kör jag hemåt och  tänkte att jag får väl stå och vänta vid gränsen tills Robert har hittat dom och kunnat faxa över dom eller så får jag vända och köra till någon veterinär och få stämpel i passet (avmaskningsmedel hade jag i bilen). Nu kollar de väldigt sällan och pappren i tullen och de är inte speciellt glada när man kommer dragandes med pappren så jag hoppades på att jag kunde köra igenom utan några problem.

Men ni känner väl Murphy och hans lag? Ja, jag känner honom vilket fall. Fullt med tullare och många bilar som blev stannade när jag kom. Jag betalar och kör och skall precis trycka på knappen för att hissa ned rutan och  klämma fram att jag har glömt mitt 4-veckors intyg hemma men jag har ett som är två veckor gammalt. Ser framför mig det stooooora pådraget av tullare, poliser och gud-vet-vad. Tullaren går fram mot bilen och jag hinner precis börja hissa ned rutan när han ivrigt börjar vinka förbi mig.

Usch vad nervös jag blev. Det var mer spänning än vad som jag vill ha. Om någon undrar hur jag kunde förväxla pappren så var det för att jag var slarvig dessvärre och för att det är väldigt lika datum på bägge intygen.

Jag har hört om folk som har kört över av misstag med hunden, typ skall köra någon till Kastrup och glömt att hunden har hoppat in i bilen. Nu har man varit där själv…lite halvt vilket fall. Nu lär jag hålla koll på de där pappren ORDENTLIGT.  Skäms…

Ett svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.