Ja, så här känner jag mig nog nu…finns det ingen smiley för allmänt less oxå?

Varför försöker man engagera sig åt andra när folk inte ens pallar svara på ett par enkla frågor? Javisst det kanske kvittar lika för dom men jag skall inte ens vara med på kursen. Kan man förvänta sig att sådana människor någon kommer engagera sig tillbaka, skulle inte tro det. Jo, möjligen om engagemanget innebär att man kan hitta fel och brister hos andra som man mer än gärna upplyser om. ‘Skitisamma’ man får se det som en bra upplysning om vart folk står.

Jag har vilket fall tränat både lördag och söndag. På lördagen tränade jag agility och lydnad. Idag var det ridhusträning och jag är inte helt förtjust i det hela. Eftersom vi skulle ha sektorsmöte precis efter så var jag tvungen att träna med bägge hundarna på samma tid, lite väl stressigt. Det som gör mig mest irriterad är dock att ‘vissa’ har svårt att fatta det tar till exempel längre tid för en grupp med fler hundar att träna. Det gör att man inte kan byta bana exakt när man vill, samma person har jäkligt svårt för att förstå att det kan vara så att min hund som är  mer än ett år yngre än övriga i denna grupp kanske kan behöva lite mer tid och fler  lopp innan banan vänds. Det är inte alls kul. Ozzy tjuvstartade 4 gånger på raken när jag skulle springa med honom så han åkte ut i bilen. Sen tog jag in honom igen och så gjorde han samma sak igen. Vilket fall såg jag på honom att han blev lite spak så jag började om och så satt han resten av gångerna.

I lördags började jag vilket fall förbereda mig lite på Greg-kursen och körde två av hans övningar. Jag har sett fram emot kursen men nu känner jag mig kass så nu gör jag inte det längre. Vet inte om denna ridhusträning är så bra för mig eftersom jag känner mig stressad av att jag inte alltid klarar av banorna, tidpressen och allt runt omkring. Dessutom så är det väldigt lätt att känna sig kass i det umgänget.

Tux gick väl bra, vippen var riktigt bra! (Tränade den extra mkt i torsdags, kanske var jag på rätt väg?) Han rev en några gånger vilket jag inte gillar. Det är på liknande ställen, han tar inte ut svängarna tillräckligt för att klara hindret. Tux kan verkligen pendla mellan att svängarna blir alldeles för vida om han inte vet om att han skall svänga till det motsatta, han slickar stöden och vrida sig allt vad han kan Det är väl inget problem direkt men något skall man väl hänga upp sig på.

Lydnaden som vi tränade igår kändes riktigt bra. Riktigt kul att hålla på med både elitens moment och så lite lägre klass, kryp och framförgående.

Just nu lever vi i ett flyttkaos. Vi har röjt ut massor av saker in i sovrum och kök. Imorgon checkar vi in på Scandic St Jörgen i centrum och skall bo där i tre nätter medans de fixar vårt golv. Tydligen så hjälpte mitt lilla vredes utbrott sist och vi fick välja hotell. Tack för det!

Jag har en hel del att göra med resan till Indien oxå. Vaccinering, visum står först på tur nu i veckan. Lite rörigt när man inte har någonstans att göra av hundarna. Visumet måste jag fixa i Danmark på Indiska ambassaden där. New Delhi skall jag till och jag åker den 30 januari och kommer hem den 8 februari, helst utan att vara magsjuk. Det känns lite spännande att få åka iväg, kul att dom vill satsa på mig på jobbet.

Det är roligt med bilder i bloggarna så jag tänkte avsluta med några som jag tror att jag inte har lagt ut innan. Det är bilder som jag gillar. 


Detta är Doris och hon tillhör Li på min klubb. Li har en världens sötast Kelpiesar, Grynet. Jag gillar denna bilden för Doris är så laddad och blicken är så fokuserad.


Detta är Blackneck’s Öedda. Öedda tävlade appellklass samtidigt som jag och jag gillade henne skarp redan då. Jag är lite svag för rasen Malinois och Öedda är av den där lätta smidiga typen som jag gillar extra mycket. Öedda missade uppflyttningen när vi tävlad men när denna bild togs så grejjade hon det. Hennes matte visste inte om att jag hade fotograferat dom och hon blev superglad för bilden.


Sen en liten valpbild på Tux. Han var helt galen i dessa löv och jagade dom som en galning.

Ha de’ bra! 

Ett svar

 1. Linda:
  Härliga bilder!

  Li:
  Super fina bilder, speciellt den första på min Doris Ha den trevlig resa

  Målarmästarn:
  Lite bättre kan du!
  Landgång… Hmpf….

  Sofia:
  Jag är verkligen impad över bilden på Öedda! En sån där bild som jag drömmer om att fota, men ännu inte lyckats.

  Mette:
  Tur att Öedda vände åt rätt håll och hade rejält med tryck i kroppen. Det var flera hundar innan som hade vänt åt andra hållet. Kul för hon är en väldigt fin hund..

  eva marie:
  vet hur det kan kännas ibland ;o) fast nu var det bilderna jag skulle kommentera = bra! vill också ha “riktig” kamera så jag kan ta lite riktiga kort för omväxlings skull…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.