Robert och jag köpte hus höstas eller rättare sagt vi köpte en massa papper där det står att vi har köpt hus. Men nu börjar det komma lite bevis på att det kanske, kanske blir ett liiiiitet, liiiiiiitet hus framåt sommaren.

Bevis nummer 1, det finns en grund till ett hus på vår tomt. Om de nu inte har tänkt att vi skall bo i den oranga containern.

Det är inte stort och jag är säker på att vi har blivit lurade. De på PEAB säger att alla säger så men jag vet inte. Det som ser ut som en blivande appellplan *I wish* i bildens underkant skall bli en lekplats. Trodde dom ja…jag har beväpnat mig med barnälskande Kelpie som kommer pussa ihjäl alla barn och en folkilsken terrier som tänker ta itu med dom som bara vågar titta åt hans tomt. Kvarterts skräck, hus nr 21!

Hela gatan kommer ha likadana hus och det kommer bli så där käckt småborgligt som jag inbillar mig att jag föraktar. Husen är vilket fall ganska morderna i sitt stuk och jag gillar dom. De har kommit längre med några hus så man kan se lite hur själva husen med yttepytte små trädgårdarna kommer se ut.

Fortsättning följer längre fram..

Ett svar

 1. Martina:
  oj oj vilka vuxenpoäng. Där ligger man i lä, även om jag har volvon och vovvarna. Ska bli kul att följa bygget i bloggen.

  Mette:
  Vaddå vuxenpoäng, jag har ju bosatt mig vid lekplatsen! Det måste ju nästan ge minus poäng på vuxenpoängskalan! Har vilket fall inte Volvo….

  Martina:
  Hmmm, nära lekplatsen, kan ju också tolkas på ett annat sätt som ger en vääääldig massa vuxenpoäng 😉

  Christin+Malva:
  Tack för födelsedagsgrattiset !;-)
  Och vilket gulligt hus!
  Vill ha!
  Och det borde ju vara varje kelpies rättighet att ha en lekplats runt knuten!!!*S*

  Susanne:
  Haha en biljon vuxenpoints helt klart 🙂 Fast vem vill inte ha ett hus….

  Martina:
  Jag skulle definitivt inte tacka nej till en trädgård, även om den yttepytte

  Mette:
  FAN! Nu ‘bannar’ jag snart er från min blogg. Bloggar man så är man ung och ‘creddig’ även med hus, så det så. Om ni kommer hälsar på mig i mitt hus så skall jag sända er på straffarbete bakom grillen eller nått!! Och kom nu inte och säg att grill oxå ger en massa vuxenpoäng…

  Martina:
  Vi är bara avundsjuka

  Mette:
  Ni kan få rensa rabatter i vår STOOOOORA trädgård eller klippa gräset. Grrr

  Linda:
  Wow, sicket hus!

  Mette:
  Pust, trodde det var någon som skulle prata vuxenpoäng igen…Tack

  Susanne:
  Ok men jag grillar inget kött. Kan man inte få gunga i lekparken istället? 😉

  Susanne:
  Men det blev ju ingen skojjig smiley av det där 🙁

  Pia:
  Lycka till med husbygget. Kan vara skönt att slippa en massa trädgård, även om jag helst skulle vilja ha skogstomt som skötte sig själv. Bara du passar dig nu så att du inte får en massa konstiga ideer om barn*hihi*gamla

  lena:
  Hjälp känner mig uråldrig som flyttat från ett älskat hus men har som tur är ett till 🙂 Men har ni småtöser inte fattat att gräva och rensa är livets andra mening? (förutom hundarna då..)ps:
  Tur att Ozzy har korta ben. Ivar behöver 1,5 meter staket om grannen har katt (eller kanin). Och glömde säga fint hus!

  Veronica:
  Lyxigt med ett helt nytt hus Lycka till med ert husbyggande. Huset blir säkert jätte tjusigt när det är klart!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.