Idag var det en mer samlad Tux men han höll matte lite på spänn ändå….lite dramatik skall det vara säger han.

Points från Trelleborg då:
Plats: 10
Fritt följ: 9 snett sittande
Läggande: 9,5
Inkalln m ställ o lägg: 8 Steg
Rutan: DK
Apport/hopp: 10
Metallen: 9 Slår i med tass
Vittring: 9,5 Omtag
Fjärren: 7 flyttar sig, snusar, DK
Helhet: 9

Sammanlagt: 284 p

Till dramatiken då, Tux doppade nosen precis när jag skulle gå iväg på fria följet för det luktade gott men det blev liksom inte mer än så. Jag noterade det dock för Tux är ingen nosig hund. Sedan när jag skulle göra fjärren så lägger jag honom och går, när jag sedan vänder mig om så har Tux vridit sig ett kvartsvarv runt och snusar som bara den. Ja, kände bara vad göra? Jag kommenderade med kraft i rösten första skiftet stå och då vänder han sig om igen mot mig men ställer sig inte, så jag säger stå igen och då ställde han sig och resten av skiftena gick bra. Han lyckades med konststycket att hålla sig kvar på platsen, dvs han hade rumpan kvar och vred bara frampartiet…

Det var tredje första priset så Tux har skaffat sig en liten titel då och heter numera Lp 3 Cefeus Atlas!

Han var inte så på idag utan mer normal och det var skönt. Det var en del aktiviteteri igår efter tävlingen då mina föräldrar kom ned så det gjorde nog att han var lite mer lagom temperarad idag.

Det som har varit riktigt bra både igår och idag är att jag har haft lättare att belöna honom. Innan så har han bara farit iväg när jag skall tala om för honom att han var duktig och liksom forserat nästa moment. Trots att han var het igår så tog han emot belöningarna mycket bättre och det är bra.

Ett svar

 1. Susanne:
  Grattis Mette & Tux med den nye titel. Ni er jo så dygtige 😉

  Pia:
  Grattis’!!!

  Sofia:
  Åh vad kul Grattis!!!

  Caroline:
  GRATTIS!!

  Jenny:
  Tack för påpekandet som sidan, den ska nu vara fixad så att även mozillaanvändare ser nåt 😉

  Martina:
  Vilka poäng! Imponerande, insåg inte riktigt hur höga poäng ni fått förrän jag såg det nu svart på vitt. Grattis.

  Anneli:
  Stort grattis! Duktiga ni är!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.