Jag tävlade trean i Höganäs idag och Tux var på hugget!

Här är poängen(mina kommentarer);
Plats: 10 (Omläggning då en hund gick upp och stökade bland de andra)
Fritt följ: 8 sitter ej (tror att det var vid backningen på stegförflyttningarna där vi krokade ihop)
Läggande m språng: 10
Ink m ställande o läggande: 9 (generöst! tassade i läggande men ställande mkt bättre )
Rutan: 9 (han kom lite långt bak m två baktassar utanför bakre linjen, sedan kom han lite långt fram men backade sedan snyggt in i mitten)
Hopp apport: 0 (Skulle kasta apporten lite lätt och den for iväg hur långt som helst, den bara rullade och rullade. Tux for som skjuten ur en kanon iväg, slog till den i ett jätteskutt med framtassarna och sedan iväg med den studsande fram. Kommer fram till mig och spottar ut den och tittar på mig med blicken: Kasta igen!!! Jag kan springa en gång till eller tusen gånger till inga problem! Jäkla hund och inte kan jag bli arg heller utan mest fnissar. Hoppas det blir mindre kul när det är metallen.)
Metall: 9
Vittring: 8 tugg
Fjärr: 8 DK (Nu skulle han inte göra första skiftet igen utan ligger och laddar på mig helt platt på marken, så ligger han när han tycker att han skall iväg så det blev ett DK där)
Helhet: 10

256 poäng, en poängs marginal *s*..Mellan momenten är det fullfart hela tiden, han är på allt han kan hitta och lite till…Det är Tux här, Nej, Tux, Kom här Tux….Jag tycker att han är mycket att hålla i kan jag lugnt säga! Vi vann och fick en stor skål från Höganäs keramik, väldigt fin. De kostar en hel del ute i handeln och vi har inte så mycket skålar och sånt så det passade bra. Nu funkar ju inte längfunktionen för mig men härifrån kommer skålen vilket fall: http://www.hoganaskeramik.com/

En annan sak som hände i morse var att Tux pinkade av misstag på Ozzy. Vilket fall så sen när vi hade tävlat så tar jag ut Ozzy för en promenad tillsammans med Tux. Då gjorde Tux den förfärliga upptäckten på Ozzy och börjar tvätta rent honom genom att slicka bort kissfläcken! Nu fick Ozzy hoppa duschen ändå så nu är han vit och fin.

Ett svar

 1. Jenny:
  Härligt att det finns fler galna Cefeushundar 😉 Kul att ni klarade ytterligare ett 1:a pris 😀

  Susanne FoxT:
  Grattisgrattis! Kissa på varandra gör mina hundar var och varannan dag… Inte verkar den påkissade bry sej särskilt mkt heller men jag tycker inte det är så fint när vita hundar är gula 😉 Fina smileysar du har i din blogg, sånna har inte jag.

  Caroline:
  Ska inte berätta att hans mamma apporterade konen på våran första klass 3 tävling… Snacka om att hitta på tok. Hehe, men det är ju en del av deras charm 😉

  Jenny:
  GRATTIS till LP 3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.