Nä, idag blev det ingen pinne för Tux. Jag är mycket nöjd med agilityloppet. Det kändes bra. Vi fick fem fel på gungan. Jag känner att jag har inte så mycket att säga om det men det var många som kom fram och sa att det var helt fel. Det känns faktiskt mest som det är sånt som händer. Dessutom kan det vara lite lurigt att döma Tux gunga så där på håll som det var idag. Han stannar först för att vikta över gungan sedan tar han ett långt språng ut till kanten för att trycka ned den. Det är lätt som domare att bestämma sig för att han hoppar i det där språnget, speciellt om det är förare mellan oxå..Shit happens och nu fick Caroline med Thyndra vinna istället. I hoppklassen blev det disk. Alar hade byggt värsta svåra banan och jag kände bara suck hur skall detta gå. Det började riktigt bra och vi kom vilket fall mycket längre än många andra (haha). Det strulade riktigt till sig när jag gjorde ett framförbyte efter slalomet för Tux trog iväg mycket mer till sidan än vad jag hade tänkt. Jag fick tillbaka honom men hamnade själv fel i position och blev stillastående framför det hinder Tux skulle hoppa och han sprang runt det och hoppade sedan ett annat. Men usch det var en svår bana, märktes oxå på Tux för han började dra mer hejlöst på allt vilket han kan göra när han inte riktigt ser linjerna och inte fattar mig. Alar bygger så himla svåra banor. Sofia med Casey försökte mäta Tux. Vi mätte lite från alla möjliga vinklar och han blev allt från 49-52 cm men vi var nog ganska överrens om att han ligger på övre kanten av 51 cm, typ 51,5 eller så…Jag försökte även döpa om Casey till Tux då jag flera gånger försökte kalla på honom med ‘Tux’ när jag höll honom…Han lyssnade inte konstigt nog… Nu skall jag tillbaka in på mitt hotellrum och käka lite mat tillsammans med hundarna. När vi är ute och reser så blir de så bortskämda, först äter de själva och sedan brukar de få smaka när jag käkar oxå.

Ett svar

 1. Sofia:
  Ja, det var väldigt konstigt att Casey inte lyssnade på Tux 😉

  Caroline:
  Han var så duktig Tux =)Pia:
  Bättre lycka nästa gång, det är som sagt små marginaler

  Martina:
  Börjar likna vår sista hopp 2 pinne som hela tiden smög sig. Men den som väntar på något gott…

  Michaela:
  Jajjamän det ska vi göra=) Vi syns i helgen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.