Jag lyckades hitta en dator i denna håla (Flen) så jag tänkte att jag skulle skriva lite. Tack för alla gratulationer! Fyller som sagt år idag. Jag har dock bara hundarna att fira den med. Fast vi skall fira mig den 10 december istället. Jag har namnsdag då och så är jag ffa hemma.

Imorgon åker jag till Västerås och är tillbaka i Malmö på onsdag nästa vecka, förhoppningsvis lagom för att gå på klubbens medlemsmöte på kvällen. Jag tror att det fanns dator på hotellet som jag skall bo på Västerås så då kan jag uppdatera hur det går i helgen.

Här är så förbaskat kallt och snö då förstås. Jag tränade en hel del innan jag åkte upp och nu har det bara blivit promenader i skogen för doggarna.

Nu skall jag iväg och jobba lite till…

Ett svar

 1. Caroline:
  Grattis på födelsedagen!! Vi ses ju på söndag också i Västerås =) kram

  Marie o Frodo:
  Grattis på födelsdagen.

  Martina:
  Grattis på födelsedagen! Håller tummarna för att det blir en pinne i födelsedagspresent i helgen.

  Martina:
  Grattis på födelsedagen! Håller tummarna för att det blir en pinne i födelsedagspresent i helgen.

  Jenny:
  Grattis på födelsedagen :o)

  Susanne P:
  Ser man på, grattis! Förfirning den 9:e eller? Hoppashoppas 🙂

  Li:
  Grattis!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.