Jaha, då kom Tux nya halsband då äntligen efter lång väntan. Himla fint var det MEN det passar inte som det skall. Det går fint på men sen när det skall av så håller jag nästan på att strypa hundstackarn. Det är helt enkelt för trångt då. Suck, så himla typiskt. Jag har mailat henne för att se om det går att justera så man får någon cm till. Så här blev det vilket fall:

Jag får kanske göra som Åsa tyckte i helgen, skaffa ett fett nithalsband till Tux, sen lär jag väl åka kana efter honom ffa när han skall in på agilitybanan.

Så här ser för den delen Ozzys snapsglas ut, med pudel och allt…Tjusiga va?

Pudlarna är där för att det är Pudelklubben som arrangerar tävlingarna i Gundsölille. Danska Kennelklubben har sin logga på istället.

Idag fick jag för den delen en utskällning av en man i Åhus. Han var förbannad för att jag hade min bil gåendes på tomgång när jag jobbade. Jag förklarade att jag var tvungen för jobbetsskull och den tillhörande elektroniken. Han fortsatte ändå att tala om för mig vilket miljösvin jag är. Sedan frågade jag honom varför han själv körde bil och inte tog cykeln istället och då gick han sin väg….Okej, för att jag är ett miljösvin men vad har jag att välja på? Jobba och förpesta miljön (det sa han oxå) eller vara arbetslös….hmm svårt val..Synd att han inte stod kvar så kunde jag fått köra över honom ordentligt då jag är väl påläst i ämnet koldioxidutsläpp. Mitt examensarbete på universitet handlade nämligen om den förhöjda växhuseffekten….

Lite senare på kvällen:

Vi har värsta familjekrisen här. Robert bad mig kolla hur det går för min pension på ppm.nu och jag tänkte att det var ett bra förslag för jag har inte kollat det på länge. Okej, läget var så här, Roberts placeringar hade gått ned med 5 % och mina hade gått upp med  44 %….. Kul att man duktig på något vilket fall.