Jag såg på rasklubbens forum att flera redan hade satt sina tävlingsmål för nästa år. Jag försökte fundera lite men jag hade minsann ingen inspiration. Mitt tävlingsår är inte slut än på länge..ja så känns det som vilket fall. Jag tror jag har sista tävlingen den 11 december, lydnad. Man kanske skulle sätta upp andra mål än just bara tävlingsmål typ sådant som kanske borde vara självklart men som inte är det för mig vilket fall. Jag tänker på saker som att aldrig låta sin besvikelse över uteblivna tävlingsresultat gå ut över hunden, ‘hunden har aldrig fel’ osv osv. De kan jag börja klura på redan nu så att det blir ett positivt 2006.

Jag har varit i Danmark på möte, nöje och middag i två dagar. Jag har hunnit träna lite före jag åkte och nu efter. Det har gått bra på det hela taget. Tux är bra knäpp… Idag när jag skulle skicka honom till rutan så sprang han rakt igenom, fullfart förstås och fortsatte ut en bra bit, tog lydnadhindret och sedan sprang tillbaka mot rutan. Dock sprang han hela vägen utan stannade mellan rutan och hindret. Där stod han och såg nöjd ut . När jag kallade in honom och gjorde ett nytt skick så sprang han rakt ut och ställde sig perfekt…Idag blev det även lite agility för bägge hundarna. Ozzy var mkt nöjd. När vi hade kört ett bra tag så låg han med sin boll på gräset och bara viftade på svansen hela tiden..

I helgen hörde jag att agilitypriserna som Agilitybladet delar ut under lite festligheter kommer att ske i Tranås. De har tävling i slutet av april och festen kommer att vara då. Vi diskuterade det på klubben för ett tag sedan och jag sa att jag trodde att det skulle vara där på den tävlingen. För en gångs skull hade jag rätt.

Nu skall vi se, skall bara testa att lägga ut en bild på Ozzy:

Ett svar

  1. Susanne: Vilka långa stiliga ben han har på bilden, nästan som en riktig hund 😉

    Mette: Jaja, han har kort näsa vilket fall! ;o)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.