Idag var jag och handlade nya gympadojjor. De skall springas av bara attan i Hässlehåla nu. Jag passade även på att ta med mig en macka från Espresso House hem till lunch. Kyckling och bacon, givetvis bjöd jag hundarna, min kollegor . Till mackan var det senapssås som man får i en liten platsburk på sidan om när jag var klar så la jag burken i papperspåsen som sedan lades på golvet . Jag tänkte inte så mkt på det för ingen av hundarna brukar tjuva något…(vet *host*  jag har sagt det förut), helt plötsligt hör jag mysko ljud under skrivbordet och när jag tittar ned så Ozzy tagit påsen öppnat burken med senapssås som han glatt höll på att slicka rent. Han var alldeles gul om nosen så han kunde inte ens skylla ifrån sig…Ja har sagt att Ozzy inte stjäl något en gång när vi skulle åka 5 personer 9 hundar i en bil  från en tävling i  Danmark. Så vi packade in en massa packning med Ozzy i hans bur. Vi lämnade bilen i några minuter och när vi sedan öppnade dörren så stank det APA ..Ingen fattade något förrän vi upptäckte att Ozzy hade lyckats hitta en sådan där en portionsburk med hundmat längst ned i någons väska…

Likadant var när vi var i Linköping och tävlade eller åtminstone ganska likt. Vi bodde precis vid Göta Kanal och så stod vi och tittade på slussarna. Kaxig som attan så sa jag att det var inga problem för Ozzy skulle aldrig våga hoppa för han är en fegis…Sure jag hann väl inte ens sluta den meningen förrän Ozzy hoppade rakt ut kanalen… till publikens jubel..Som tur var hade jag sele på honom så jag kunde hissa upp honom innan någon båt kom.

Imorgon skall alltså Tux debutera på matta. Det krävs ju lite träning för att klara av det så jag har inga direkta förhoppningar på några stora prestationer. Han får åka dit och träna, det blir ju några tävlingar på matta i vinter och det är bra. Jag har ingen som helst aning om hur han kommer att klara det, han är ganska stark och långsprungen så om svängarna inte är alltför tighta kan det nog funka. Ozzy brukar gå bra på matta. Han är stark nog att hålla emot när han glider. Jag hoppas på något nollat lopp med honom. Det skall bli kul att tävla agility igen var ju jättelängesedan…flera veckor…

Ett svar

  1. Pia: Lycka till i helgen!!! Så måste du hälsa på Dexter också, skicka sms!! Kram

    Caroline: Lycka till i helgen =) Håller tummarna för er!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.