När jag var i England sist så passade jag på att inhandla världens godaste ‘billighets’ godis. Det är Aero Mint. Denna choklad finns inte Sverige, det är choklad med luftbubblor och mintsmak. Nu är det kanske tur att den inte finns i Sverige för då föräter jag mig inte på den.

Sen kom mina skivor igår, Christian är den nya husguden. Nick Cave är dessvärre detroniserad då hans senare album har varit lite svaga. Jag tycker att hans förra album var kanon och detta är minst lika bra. Anna Ternheims EP var oxå bra, ffa gillar jag hennes version av China Girl (Bowie). Christian Kjellvander spelar på KB den 4 december, samma dag som jag skall tävla i Västerås. Undrar om jag hinner hem?

Tux tränade bara agility igår. Vi filade på kontaktfälten. Jag har som sagt släppt uppfarterna på A:et och det har gjort att han testar någon gång även på balansen. På den senare måste jag ha kvar uppfarterna då han är långsprungen killen. Än så länge ser det bra ut med A:et för han landar med framfötterna typ 5 cm nedanför gränsen. När jag försöker titta så landar han nästan alltid på samma ställe så jag hoppas att det är så att för det mesta hamnar där. Sedan passade Tux på att leka med valpen Csilla. De har verkligen fått igång leken nu. Csilla tyckte att Tux var läskig länge men nu blir hon riktigt glad när hon ser honom. Tux gillar att leka så han är med på noterna.

Ozzy tränade inget, tyvärr. Jag skulle hjälpa till på en nybörjarkurs så jag hann inte träna honom. Det gillade han förstås inte men han fick vilket fall gå prommis gånger två och springa lite på plan medan jag stod och snackade.

Ikväll är det agilityträning för våran del. Jag skall även träna lite på rutan med Tux. Det regnar riktigt ordentligt här så det blir nog trevligt. I helgen är det agilitytävlingar i Hässleholm, inomhus. Det kommer att bli grymt lååååånga dagar. De har många starter och lag och bara en bana. Några på klubben har räknat ut att det skall sluta klockan ett på natten på lördagen!!!!!! Jäkla lagklasser för de gör att det blir så mycket starter, 80 i large klass 3…Suck..

För den delen är någon som vet hur Benny Blid är som domare

Ett svar

  1. Agneta: Hej! det ser ut att bli långa dgr i Hässleh. BigT var på Blommeröd i dag o gick mkt bra. Problem hitta ryttare, många nollhästar startar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.